reklama

Ukončení sezóny v Bikeparku Kareš

Autor: Pepa Kašík, vydáno: 6.11.2018

Ahoj všem čtenářům, pokud si chcete zajezdit dolekop.com v bikeparku Kareš, máte letos možná poslední možnost. Počasí je neúprosné, pěkných víkendů ubývá a nám nezbývá, než se rozloučit s naší první bajkovou sezónou! Jak jinak, než ve velkém stylu.
V sobotu 10. listopadu nás čeká srandamač, kde si to mladí i starší rozdají na místní DH trati. Jedou se 2 měřené jízdy, lepší se počítá, první tři závodníci berou vše. Není se čeho bát, trať měří cca jeden kilometr a sjede ji úplně každý. Jen se dozvíte, kdo a v jakém čase!

Registrace včetně vleku a bufetu jede od rána 8:00. Závod, včetně celodenní jízdenky, tě vyjde na nádherných 400 korun. Nechce se ti závodit? Nevadí, čeká tě 5 skvěle naladěných tratí. Jediná DH nebude k dispozici v čase závodu. Po celý víkend bude zajištěno bohaté občerstvení a naše nejrůznější specialitky za lidové ceny. Také alko, nealko, horké nápoje, prostě vše, na co si vzpomeneš.

Po vyhlášení výsledků všechno hezky spláchneme a zapaříme v rytmu beatů, které nám namíchá DJ Fatboy se svoji partou! Vstup na akci máš zdarma, tak neváhej, naplánuj si hezkou sobotu a přijď podpořit závody, nebo závodníky a dýdžeje :) Detaily můžeš sledovat na naší facebook události.

V případě pěkného počasí bude bikepark v provozu i po zbytek listopadu. Vše se dozvíte na www.arealkares.cz.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí