Moravsko-Slovenský FiveTenshop.sk cup 2019 startuje v Jasenské dolině

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 4.4.2019

Je to tady vážení přátelé. První opravdový sjezdový závod startuje již v následujícím víkendu v Bikeparku Jasenská dolina poblíž slovenského Martina. Na této trati, kde jsme poprvé závodili v loňském roce a která se všem startujícím mimořádně zamlouvala, se letos pilně pracuje a připravují se nové technické prvky a připravena je taky nová startovní rampa.

Jde o jubilejní 10.r očník a tak pro vás máme připravenou celou řadu novinek, které snad příjemně překvapí. A když 10. ročník, tak pro každého kdo skončí na 10. místě ve své kategorii, čeká pěkná cena od hlavních partnerů seriálu. Věrni nám zůstávají FiveTen shop.sk, MeatFly, Monster Energy, Remerx, RealBike, Jape, a další. Díky tomu se můžou všichni přihlášení u registrace tradičně těšit na malý dáreček od Monster energy, a sladké ovoce od Fruit For Office.

Registrace běží do čtvrtečního večera zde.

Startovné (+ vývoz na 2 dny) zůstává stejné jako v minulých letech a to 30,– EUR, nebo 800,– Kč.
Díky reklamním partnerům rozdělíme mezi nejlepší jezdce v kategoriích Elite, Junior, Ženy,Hobby, Master a Enduro finanční prémie v celkové hodnotě 18.000,– Kč.

Věřím, že si to nikdo z příznivců této adrenalinové disciplíny nenechá ujít a přijede s námi odstartovat novou sezonu a rozjezdit se před Evropským a Světovým pohárem, který v následujících týdnech začne ve slovinském Mariboru.

Tak zdar v Jasenské…

Zdenál



Důležité dokumenty

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí