MojeKolo

Titulní strana bazaru · Oblečení · Mons Royale Virage MTB merino shorts, S

Mons Royale Virage MTB merino shorts, S


Typ: chci prodat
Kategorie: Oblečení
Velikost: S
Modelový rok: 2024

Cena: 2195 Kč (83 Euro)
způsob platby: hotově při převzetí

Kontakt
profilová fotkaVložil: Aneta Čevelová (Sládková)


Region: Praha
Město: Praha

Text inzerátu
Úplně nové, ani jednou použité dámské merino kraťasy na kolo. Bohužel nakonec potřebuju o malilinko větší, páč mi narostl pupek. Jsou ultra lehké, prodyšné. Vhodné nejen na kolo, ale i na horské procházky nebo obecně pro pohyb venku. Kapsa na mobil z boku nohavice a opasek. Mons dělá věci udržitelně a kvalitně, takže i tyhle šortky jsou z recyklovaných PET flašek. Ostatně nejlépe to popisují na webu:

"The ultimate lightweight yet durable trail rippers are designed for on and off the bike. The zipped phone pocket and a matching belt keep everything secure whilst the versatile fit lets you wear them anywhere. This high-performance fabric uses recycled polyester made from PET bottles. Polyester sheds weight and adds durability, elastane increases mobility and merino ensures it retains the anti-odour, temperature regulating properties of merino wool."

Velikost S
Materiál 81% Recycled Polyester, 14% Merino Wool, 5% Elastane

Prosim berte na vedomi, ze uvedena cena je bez postovneho. Zasilam pres zasilkovnu, platba predem. Na dobirku neposilam. Moznost osobniho predani v Praze

další fotografie k inzerátudalší fotografie k inzerátudalší fotografie k inzerátudalší fotografie k inzerátudalší fotografie k inzerátu

Zvýhodnění inzerátu (inzerát se bude zobrazován přednostně v výpisech) je zpoplatněno. Výše poplatku je odvozena od délky zvýhodnění.

Zaplatit online:
Pro zvýhodnění na 48 hodin - cena 39 Kč s DPH - zvýhodnit
Pro zvýhodnění na 7 dnů - cena 99 Kč s DPH - zvýhodnit
Pro zvýhodnění na 21 dnů - cena 169 Kč s DPH - zvýhodnit

Nahlásit podezřelý inzerát Vloženo 6.9.2024 14:23:03
Aktualizováno 6.9.2024 14:23:03
Zobrazeno 19x

Přepnout barvu pozadí