Tři medaile z MS

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 3.9.2012

ikonaV rakouském Leogangu skončily gravity disciplíny, česká výprava si odváží tři medaile, zlato bohužel nemáme, ale dvě stříbra a jeden bronz z fourcrossu se počítají.

Na sobotu bylo plánováno finále fourcrossu, z kvalifikace do něj postouli dva čeští favorité Tomáš Slavík a Michal Prokop na druhém resp. třetím místě. Do hlavního závodu měli našlápnuto dobře, nicméně zlato se vybojovat ani jednomu nepodařilo. Všechny zastínil Švýcar Roger Rinderknecht, překvapením na stříbrném stupínku je devatenáctiletý Michael Měchura, na Slávu po pádu „zbyl“ bronz.

V ženské kategorii, kde bylo pouze jedenáct účastic si pro stříbro dojela česká zástupkyně a účastnice Olympijských her v Londýně Romana Labounková.

Podívejte se na celý záznam 4X závodu na http://bcove.me/vbpw7w97

Výsledky: Muži Ženy





Neděle byla pak vyhrazena sjezdu, česká výprava žádnou juniorku do Rakouska nedovezla a tak tato kategorie zůstala bez české stopy. V zbylých kategoriích si z českých reprezentantů vedli nejlépe: dvaadvacátá Jana Bártová v ženách, junior Jan Uruba 27. místo a Lukáš Šplíchal v elite 58. místo. Mistry světa jsou Francouzka Morgane Charre a Jihoafričan Greg Minaar.

Podívejte se na celý záznam sjezdu na http://bcove.me/7ax3zpng

Výsledky: Muži Ženy

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí