Enduro X Race: foto trati

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 17.5.2013

ikonaOd pořadatelů sušického enduro závodu Enduro X Race přišla ochutnávka v podobě několika zajímavých úseků trati. Pro ty tento závod na našem webu nezaznamenali, tak v krátkosti: datum 22. června, místo šumavská Sušice, závod měří 42 km a je na něm celkem 5 měřených sjezdových rychlostních zkoušek (RZ). Celkové **převýšení tratě je 1050 metrů

Další informace o závodě Enduro X Race naleznete na zde.



 

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Specík 19.5.2013 v 20:43

    Projeto. Jediná zajímavá pasáž je tahle, jinak XC a šílený stoupání na zdechnutí (i bez helem a páteřáku).

  • anonymní uživatel Boban (bbb (a) in.com) 29.5.2013 v 16:53

    Specík: nevím co máš projeto, ale mně se to líbí, zajímavých pasáží je tam rozhodně víc a že to je i do kopce je jasný. Proto se to jmenuje enduro. Nevím jestli jsi pochopil co to znamená.

  • anonymní uživatel Piwnik 18.6.2013 v 13:22

    Tez projeto. Trat je pekna, idealni na sobotni vyletni XC vyjizdku na pohodu. Jedine co vzdalene pripomina enduro je RZ5, jinak jde o klasicke lesni cesty/pesiny s par technickymi useky, ktere ale predstavuji pouze zlomek z cele trasy.
    Fandim zavodu a poradatelum, at se jim to podari, nicmene tahnout s sebout paterak a integralu realne vyuzitelne na 5% trati mi prijde jako nesmysl. Vzhledem k tomu, jaky typ terenu nabizi okoli Susice, mozna chtelo inspirovat se pravidly jinych zavodu nez jen Superendura.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí