Datel vyhrál 4X Pro Tour v Jablonci

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 4.8.2013

ikonaTomáš Slavík po vyhrané kvalifikaci na svůj výkon navázal a dokázal zvítězit i hlavním závodě. Hynek Strouha potvrdil svoje kvlaifikační umístění a dokonce jej i vylepšil, dojel na 4. místě ve velkém finále.

V ženách se jelo bez české účasti a nejlépe zajela Cathy Curd.

Reportáž připravujeme.



Diskuze

  • anonymní uživatel rb 4.8.2013 v 9:05

    Úžasný zážitek! To co předvedl Datel po pádu bylo naprosto neuvěřitelné.Málem jsem si u toho vyřval plíce a cvrknul do gatěk. Hynek to tam dával, taky ve velkém štýlu. 230mm růžového zla letí po 4x WTF! Škoda, že Márošák vytrhl SPD v lesní pasáži, protože tenhle chlapík to tam má a je jedno, že už je to dědeček:) Wall v jeho MX podání(10cm pod hranou) otevřel hubu všem.
    Díky za super akci a všem co přežili gratuluji.

  • anonymní uživatel břitwa (dawejonas (a) seznam.cz) 4.8.2013 v 12:20

    marosak je pan pekel masakr

  • anonymní uživatel vyschlej banán 4.8.2013 v 14:34

    krásný

  • anonymní uživatel Slid 4.8.2013 v 18:01

    Nejlepsi akce na ktere jsem v zivote byl, Datel proste number one!! A Marosak na Wallridu jak preskocil dva jezdce, tohle byla vazne show!!!

  • anonymní uživatel ??? 5.8.2013 v 10:20

    Jako závod asi super, trať asi skvělá, ale budoucnost týhle disciplíny je víc než s otazníkama. Češi, Poláci, Němci a pár nadšenců z ostatních několika států. K tomu šest ženských. Takhle vypadá závod úrovně světového poháru? Asi těžko. Takže se z 4X stal freestyle motokros pro pár jedinců. A už i na nohejbalový mistrovství světa začíná chodit víc lidí... Asi blbá souhra okolností, orientace UCI i sponzorů na jiný disciplíny, tratě náročností vzdálený normálním bikerům. Nevím, jestli Datlova a dalších snaha není mrhání a schopnostmi energií...

  • anonymní uživatel bok 5.8.2013 v 18:28

    Težko si představit divácky zajímavější disciplínu (možná speed and style), doufám že bude nějaký video

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí