MojeKolo

biketrails.cz spuštěny

Autor: biketrails.cz, kategorie: Bleskovka, vydáno: 17.9.2013

ikonaDnes nadešel ten den, kdy by jsme Vám rádi představili nové stránky věnované bikovým lokalitám nejen  v Česku ale i zahraničí. Našim cílem bylo vytvořit web zaměřený především na lokality vybudované někde v přírodě, které by jste jen těžko hledali, o které by jste se chtěli podělit s ostatními nebo se chcete jen pochlubit, jakou trať jste vytvořili.

Na webu naleznete mapu, kde jsme pro Vás již pár lokalit zakreslili. Po krátké registraci můžete vložit i Vy jakékoliv místo určené k poježdění na kole. Stačí vložit název, fotografii a parametry trati (délka, náročnost, foto nebo video z ježdění, ..). Pak se už jen můžete těšit na komentáře, jak se ostatním trať líbí. Věříme totiž, že Vám to ostatní oplatí a přispějí svojí troškou do mlýna a dají Vám také příležitos­t pojezdit někde, kam by Vás ani nenapadlo jít.





O každé trati či lokalitě můžete poklábosit v sekci diskuze. Ale nejen to. Chtěli bychom, aby jste se zde mohli domlouvat na případném poježdění, vyměňovali si informace v jakém je trať stavu, případně co tam vyrostlo nového.Prostřed­nictvím stránek bychom taky chtěli upozorňovat na události, které se bikového poježdění týkají, v sekcích události a novinky. To je i možnost pro Vás, jak dát o pořádané akci vědět ostatním. Stačí nám napsat.  

Zřejmě nemá cenu dál řečnit, když můžete web http://www.biketrails.cz/ prozkoumat sami. :)





Diskuze

  • anonymní uživatel stofan 17.9.2013 v 14:23

    dobry napad

  • anonymní uživatel Dan 17.9.2013 v 15:10

    Moc pěkné ...

  • anonymní uživatel bok 17.9.2013 v 16:36

    Kluci je to v běhu, kámoš na tom pořád maká. Je jasný, že to neni ideální, negativních reakcí bylo dost ať už na design nebo na další věci (což samozřejmě kazí radost a chuť "vývojářů" po spoustě času na tom strávenym). Dělá se to prakticky na koleni. Nejde ani tak o to jak to vypadá, nikdo na tom webu nebude trávit den. Jde o to najít si flek na pojezd a mít aktuální info a určitej přehled ne 2 roky starou chodbovku. Takže jestli chcete pomoci, sem s nápadama, návrhama nebo případnou spoluprací. Řeknu chlapcům až tam na tohle téma založej diskusi a čau na kopci

  • anonymní uživatel bok 17.9.2013 v 16:42

    např. pokud budou lidi ochotný to takhle sdělit, tak já bych byl rád kdybych viděl "jo hele, tamhle má o víkendu někdo bejt tak tam můžu zajet taky"

  • anonymní uživatel stofan 17.9.2013 v 16:50

    mne to uplne postacilo, zijem v prahe, moc to tu nepoznam tak som si aspon obklikol nejake napady na weekend

  • anonymní uživatel Luky 17.9.2013 v 17:15

    Tak něco takového jsem potreboval

  • anonymní uživatel Petr 17.9.2013 v 17:31

    Díky moc tohle potěší

  • anonymní uživatel napad 24.9.2013 v 10:26

    urcite by bylo fajn mit moznost vlozit vice fotografii a odkaz na webky popr. face ci jiny kontakt...

  • anonymní uživatel loeolej (asdf (a) gmail.com) 25.8.2021 000 20:23

    dolekop.com/...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí