Sezóna 2014 na Singltreku pod Smrkem oficiálně startuje

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 2.4.2014

ikonaSíť stezek pro terénní cyklistiku Singltrek pod Smrkem na Frýdlantsku oficiálně zahajuje novou sezónu. Pro všechny cyklisty a příznivce stezek je v sobotu 5. dubna v 10.30 v Sin­gltrek Centru na koupališti v Novém Městě pod Smrkem připraven slavnostní přípitek medovinou a první vyjížďka roku 2014.



Letošní mírná zima dovolila, aby se stezky oficiálně otevřely už na začátku dubna. „Lidé už díky jarnímu počasí na Singltrek stejně vyráží, přesto ale chceme sezónu zahájit přípitkem a přáním, ať se nám na stezkách dobře jezdí,“ říká Tomáš Kvasnička ze Singltrek Centra. Slavnostní zahájení už nezhatí ani poslední záchvěv zimy, kdy v Jizerských horách minulý týden napadlo až třicet centimetrů nového sněhu. V sobotu snad má být příjemné jarní počasí.





Spousta dobrého jídla Cyklisté si připijí Medovinou od Kitla, celý zbytek víkendu proběhne v přátelské neformální atmosféře. „Bude připravena spousta dobrého jídla od našeho kuchaře Honzy. Přijeďte, už se na vás moc těšíme!“ zve Kvasnička k víkendové návštěvě.
V Singltrek Centru už bude všem zájemcům k dispozici první várka kol Patriot od značky AGang.





Otevírání sezóny 2014
Kde: Singltrek Centrum, Nové Město pod Smrkem u přírodního koupaliště
Kdy: sobota 5. dubna 2014, 10.30 hodin
Vstupné: zdarma

Praktické informace
Uzavírka silnice: Až do 20. dubna bude uzavřena Ludvíkovská ulice v Novém Městě pod Smrkem. Na Singltrek se tedy od Ludvíkova nedostanete.
Silnice přes Souš otevřena: Dobrou zprávu hlásí Krajská správa silnic. Otevřená už je silnice přes Souš, která zkrátí cestu na Singltrek z Jablonecka.
PATRIOT Test Centrum: V Singltrek Centru vzniklo PATRIOT Test Centrum, kde si budete moci otestovat kola Patriot.





Foto: KubajzsPhoto

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí