VIdeo: Norco // No Limit - Aleš Handzel před kamerou Ondry Grunda

Autor: Keli, vydáno: 23.10.2023

Aleš Handzel má nové kolo, NORCO Range VLT. A společně s Ondrou Grundem dostali za úkol jej odprezentovat. Jak se jim to podařilo? Nebudeme přehánět, když řekneme že parádně. Posuďte sami. Ondra Grund navíc přiblíží i natáčení.

Ondřej Grund: jak to probíhalo 

Zhruba měsíc zpět se začala rýsovat dost zajímavá zakázka pro MOJEKOLO.cz. Šlo o to, co nejlépe odprezentovat nový enduro e-bike NORCO Range VLT. Výstup v podobě pěkného bike editu, REELs videí a fotek. Taková komplexní věc.

     

To, jak to pojmem s Aldou nechali čistě na nás a to nám hrálo do karet! Vymysleli bike edit, který zahrnuje parkové ježdění na skocích (konkrétně Dirtzilla v bikeparku Kopřivná) a ostré enduro ježdění. 

Příběh tohoto editu je jednoduchý... Podzim, lanovky už stojí a jezdci nezbývá nic jiného než si kopec šlápnout za svoje. V tu chvíli je ideální e-bike od Norca. Jak je v editu vidět, kolo se nebojí ničeho... velké skoky, triky, tvrdé enduro? Prostě NO LIMIT! Nás samotné to překvapilo... Kolo nepatří mezi nejlehčí modely na trhu a i přes to se na něm jezdí parádně.

Highlight celého videa je backflip, který Alda odjel. Měl z toho velký respekt, vůbec nevěděl, co se bude s takovou váhou dít. Co si zjišťoval, tak je potřeba se více rozjet a více škubnout na odrazu. Jen to má svoje specifikum v tom, že jak kolo chytne rotaci těžko se zastavuje. Do videa to dal na první pokus. Ten odjel úplně do čista... přední, zadní do stejného místa na dopadu. Větší čistotu už si nedokážeme představit.

Co se týče mě, dal jsem tomuto natáčení fakt hodně přípravy. Jsem především fotograf a video tak najeté nemám. Několik dní před natáčením jsem sjížděl všechny světové bike edity a psal si poznámky co se mi líbí. Sepsal jsem scénář sekundu po sekundě, co se bude zhruba dít. Samotné natáčení nám vzalo 2 dny a střih mi zabral cca 14h. Výsledek? Perfektní! Překvapil nás oba...

Foto, video, slova: Ondřej Grund 

Diskuze

  • anonymní uživatel Michal (kalvodak (a) volny.cz) 23.10.2023 - 10:22

    Mám a spokojenost.

  • anonymní uživatel daywak (daywak (a) gmail.com) 23.10.2023 - 14:35

    Video super. A ty fotky jsou parádní. Dobře Ondra.

  • anonymní uživatel MD 24.10.2023 - 7:29

    Vím, že je to prakticky bezpředmětné, ale kolik to kolo tak cca může vážit? Jinak kolo parádní.

    • anonymní uživatel Ales (ales.handzel45 (a) gmail.com) 24.10.2023 - 8:08

      Ahoj kolo má cca 27 kg

      • anonymní uživatel MD 25.10.2023 - 7:01

        Ahoj, díky za odpověď.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí