MojeKolo

Kade Edwards se stává členem projektu C3

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 26.1.2024

Kade Edwards, dříve klíčový jezdec týmu Trek Factory Racing DH, vstupuje do nové fáze své kariéry. Po pěti závodních sezónách se Kade připojuje k projektu C3, v rámci kterého se bude věnovat freestyle ježdění a tvorbě foto a video obsahu.

Během působení u Trek Factory Racing Downhill se z Kada Edwardse stala jedna z nejviditelnějších osobností ve světě sjezdové cyklistiky. Nyní však nastal čas na změnu. S příchodem do projektu C3, který je taktéž spojený s Trekem, se Kade více zaměří na freeriding a plánuje tvořit unikátní jezdecký obsah. 

  

Edwards, bývalý juniorský mistr světa ve sjezdu, uznává, že přestože sjezdové závody jsou mu stále blízké, cítil potřebu posunout svou kariéru jiným směrem. "Dříve jsem se soustředil na vítězství, ale teď mi jde o samotnou jízdu," uvedl Kade v rozhovoru pro Trek Factory Racing DH. 

Kade Edwards byl během své závodní kariéry velmi oblíbený jak mezi fanoušky, tak mezi jezdeckými kolegy. Ačkoli byl známý svým agresivním stylem a často předváděl dechberoucí kousky, na okruhu Světového poháru se mu nedařilo dosahovat výsledků, jaké by si přál. Jeho nejlepšími výsledky tak zůstávají 13. místo v Lurdech a 17. místo v Leogangu v roce 2022.

Ve svých 23 letech se tak rozhodl připojit k dalším osobnostem pod hlavičkou C3, kterými jsou například Brandon Semenyuk, Casey Brown, Emil Johansson nebo Ryan Howard. Věří, že tak naplno rozvine svůj potenciál. "Chci jezdit na kole a chci se tím bavit," řekl Kade. "Nezáleží na tom, jestli natáčím video nebo jsem na soutěži. Chci jezdit na různých kolech a zkoušet nejrůznější disciplíny, protože právě tahle rozmanitost mě baví," dodává.

Edwards má s tvorbou unikátního cyklistického obsahu rozsáhlé zkušenosti. Zmínit můžeme video edit Parallel II, ve kterém vystupoval po boku zmíněného Brandona Semenyuka, nebo FPV video z Red Bull Hardline. Uvidíme, s čím přijde tentokrát.

Foto: Ross Bell (@rossbellphoto)

Diskuze

  • anonymní uživatel Fuck Shu Lin 26.1.2024 - 21:42

    Dobře Kad'ák!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí