reklama

MRSN End of the Season 2023 - jak uzavřel loňský rok Michal Maroši

Autor: MRSN, vydáno: 31.1.2024

Je to už nějaký ten pátek, co Marosana End of the Season naposledy rozzářila úsměv nejednomu srdcaři-bikerovi. Co se tedy děje ke konci sezóny v posledních letech, kdy tento podnik odpočívá v pokoji, se svěřuje Michal Maroši právě tady a teď...

Pětadvacet v Kruškách

Pravda je, že Marosana End of the Season stále čeká na svůj jubilejní dvacátý ročník, ale to neznamená, že se nic neděje. Koncem října roku 2023 jsme společně s partou známých, přátel a kamarádů obsadili revír "Čapí hněv" v Kovářské vísce v Krušných horách. Sešla se tu na víkend hvězdná pěchota v počtu pětadvaceti tvrdých jezdců. Odsud se dojíždělo na nedaleký Plešivec, Klínovec a jako nedělní lahůdka nám byla naservírovaná dobrota od pana domácího Kovářská hřebenovka. 

  

Finale na finále

Rok 2023, na přelomu listopadu a prosince, jsme uzavřeli společně v úzkém kruhu přátel. Vzhledem k podmínkám nám přišla vhodná, provařená, našláplá lokalita Finale Ligure, kde operuje všem moc dobře známá šéfka Dominika Durčáková. Pětidenní jízda nás maximálně uspokojila a zážitků máme na rozdávání. Jak to vše vypadalo můžete vidět v následujících editech a alespoň touto formou nasát trochu atmosféry.

   

1. den

2. den

3. den

4. den

5. den

Podobné články

Diskuze

  • profilová fotka Strejda 31.1.2024 - 13:09

    ..video 5 den 2,09min...to je Honza Nedvěd ?....

    • anonymní uživatel Shu Lin (tyvogo (a) lepra.cz) 5.2.2024 - 14:06

      Ne, ten prece vozi deti v predskolnim veku :D

  • anonymní uživatel scz (scz (a) gmail.com) 1.2.2024 - 12:21

    :-D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí