MojeKolo

GT Gogen Strážovice - report

Autor: Keli, vydáno: 1.4.2007

Další kolo zimního seriálu GT Gogen mělo pokračování na Apríla. Ikdyž se jedná o seriál zimních sjezdů, tentokrát se jelo za příjemného jarního dne, sluníčko svítilo jak o život, teplota se na teploměru šplhala skoro až k dvaceti stupňům, možná i výš.

foto

Seriál GT Gogen Tour měl být seriálem zimních závodů, nicméně svatý Petr si letošní zimu s pořadateli slušně pohrál a z zimního seriálu byl místo seriálu na sněhu, seriál na blátě a dnešní závod se jel za skvělého počasí, ale zimu to v žádném případě nepřipomínalo.

Obec Strážovice je frdel světa nedaleko Kyjova na jižní Moravě, zajímavá není asi ničím, ale mají tam Babylon sportland, který hostil dnešní závod. Za vesnicí na kopečku u silnice je lyžařský svážek s pomou, vedle sjezdovky je dráha pro horské motokáry (co to je, si nedokážu představit) a v této dráze byla vytyčena trať závodu. Povrch trati byl hladký jako prdel malého mimina a klouzalo to na vyježděném a vybržděném prachu nehorázně.

foto

Popis trati nebude na dlouho, protože měla na délku maximálně tak tři sta metrů a vypadlo to spíš než DHčko na fourcrossovou trať, 4Xaři by měli asi radost. Celkem bylo na trati pět (ano pět 5!) zatáček, tři skoky a jeden dropík. Trať byla poměrně lehká, jediné těžké místo byl spodní skok, který sikovnější nalítli, my ostatní lemry jsme jej zbaběli objížděli. Jináč to bylo zhruba takto: start – pidi skok – klopka – výjezd na břeh – dropík – rovina s kládama napříč (ideální na banána) – skok do klopky (v druhé variantě skok vnitřkem) – klopka – spodní skok – zavřená zatáčka a cíl. Trať byla hodně zábavná, ale bohužel krátká, být to tak třikrát delší, byla by to neuvěřitelná paráda.

foto

Do první jízdy odstartovali závodníci v pořadí podle vyjetých bodů v seriálu. Startovalo se v půlminutových intervalech a závody docela odsejpaly, chlapi. junioři a malí haranti, potom pauzička na oběd (proboha proč tak dlouhá) a druhý kolo. V prvním kole proběhla držka dne v podání Alešem Rogozanem, na spodním skoku mu to před odrazem uchcalo a v palbě už nešlo zastavit a tak skok poslal v uncontrolled stylu nejhrubšího kalibru, dopad zadama na protihranu, dobře on. Kdo neviděl, ať si počká na Marvovi fotky. Duhé kolo proběhlo v podstatě jako první, favoriti jeli podle očekávání, ostatní zhruba tak taky. Některým přišla trať nudná a vzpomínce na zimu se jali nacvičovat carving na kole, dobře DD.

foto

Tak to byl zhruba v krátkosti vše co se v Dražovicích první dubnovou něděli dělo, tak to ukončíme, vyhlášení vítězů – nuda, tombola – nuda (zase jsem nic nevyhrál, jak to ten Flóra losuje). Potom tráňo MX do Brna, vidláci hlavní a vedlejší silnice neřeší, o kus dál souboj motorkáře s autem ..... jaro je tu.

Diskuze

  • anonymní uživatel nsb (nosabiente (a) seznam.cz) 2.4.2007 v 11:21

    Jen malá technická obec se jmenuje Strážovice, a maj tam být horský minikáry.

  • anonymní uživatel NR (santa ´n´ intense) 2.4.2007 v 18:56

    muhehe...keli po kolika piviskach si to psal?...ty horka minikaro:-))))))))

  • anonymní uživatel Antrax 2.4.2007 v 19:41

    Ty si hrozne defo chlape...kdyz nemas spravny informace tak to ani nepis..,takovyhle srance...

  • anonymní uživatel ( http://211b.org ) (211b (a) email.cz) 2.4.2007 v 21:45

    luxus hlavně ta poslední fotka 211b.org/...

  • anonymní uživatel DD (PBlivestyleMX (a) kozy.com) 2.4.2007 v 22:05

    jo ta je supr

  • profilová fotka Keli (keli (a) dolekop.com) 3.4.2007 v 8:05

    Aby jste se neposrali, Strazovice Drazovice, to je skoro to samy.
    NR pivo nepiju :).
    Antrax: napis lepsi a pak kecej, muhahaha

  • anonymní uživatel luke 5.4.2007 v 8:46

    no ja bydlím kousek od tama kde se to jelo a jmenuje se to Strážovice nebo je to aspon na ceduli ......:-)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí