MojeKolo

Czech DH Top on Trail pokračuje na Bílé

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 11.6.2024

Medaile jsme na Ještědu rozdali a za pár dnů bude Czech DH Top on Trail cup  pokračovat u slovenských hranic v ski areálu Bílá. Tak než vycestujeme na letní dovolenky, tak si pojďme užít tradiční moravskou lokalitu na Bílé.

V zimě tu vybudovali novou šesti sedačkovou lanovku. Z důvodu stavebních úprav se část tratě musela pozměnit a tak se budují nové úseky.  

 

- Termín 15-16.6. 2024
- Místo Ski areál Bílá  (okres Frýdek-Místek) 
- Registrace on-line do čtvrtku 13.6.2024 do  22 hod zde, dále je pak možné se zaregistrovat i v sobotu na místě v bufetu u pokladen, ale za příplatek 100,- Kč 
- Platba startovného proběhne až na místě v sobotu, při předání startovního čísla. Kategorie Naděje má zvýhodněné startovné 1.100,-Kč,  ostatní 1.200,-Kč (50,-Eu)... žádná jiná záloha na kartu se tentokrát neplatí  .
-  V ceně startovného je zahrnuto celodenní jízdné lanovkou na sobotu i na neděli.
-  FOTO + TV vesty, které opravňují přístup k trati a na lanovku si zájemci můžou vyzvednout u registrace, nebo v cílovém prostoru u moderátora. Vratná záloha na vestu je 500,-Kč .
- Trať je středně těžká, vhodná i pro začátečníky. Prudký sjezd po startu bude možné objet objízdnou trasou po single trailu  . 
- Nocleh v karavanech na parkovišti je potřeba nahlásit u pokladny 
- Pro start není potřeba žádná licence
- Ubytování v bezprostřední blízkosti :  www.skibila.cz , kousek od cíle: ubytovani@sosfm.cz, nebo v Prostřední Lhotě:  chataudedka.cz 

Těšíme se na další downhill víkend... Zdenál 

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí