reklama

Přemek Tejchman zve na Fox Enduro Trutnov Trails

Autor: Přemek Tejchman, vydáno: 5.9.2024

S radostí vás zveme na další ročník závodu Fox Enduro Trutnov Trails, který se uskuteční 20. října v okolí Trutnov Trails. Tento závod má již dlouholetou tradici a stává se nedílnou součástí české enduro scény. Pokud hledáte výzvu, ale zároveň si chcete užít pohodovou atmosféru s ostatními jezdci, je tento závod přesně pro vás!

Jednodenní enduro závod, který vás čeká, je druhým závodem v tomto roce. Akce začíná tréninkem v sobotu, kde budete mít možnost si projet a prozkoumat tratě, a v neděli se pak vše rozhodne během závodního dne. I když se závod jmenuje Fox Enduro Trutnov Trails, měřené úseky budou letos převážně v hrabance, kterou doplní naše oblíbené traily. Není třeba se obávat obtížnosti - tratě jsou vhodné jak pro zkušené jezdce, tak i pro ty, kteří se chtějí do endura teprve ponořit.

    

Novinkou pro letošní rok kategorie Masters 50+, která je určena pro jezdce starší 50 let. Těšíme se, že tato kategorie přinese další skvělé souboje na trati! Pro ty, kdo se chystají na e-biky, máme připravenou jednu speciální Power Stage, která prověří vaše schopnosti a zároveň přinese do závodu novou dimenzi zábavy. A na závěr, pro všechny, kteří se možná obávají náročných úseků - letos se Ptačí perspektiva nepojede, takže si můžete oddechnout a plně si užít ostatní části trati.

  

Závod Fox Enduro Trutnov Trails je nejen o soutěžení, ale i o přátelské atmosféře, kterou si užívají jak závodníci, tak diváci. Přijďte si užít skvělý víkend na Trutnov Trails, ať už jako závodník, nebo jako fanoušek.
Pro všechny zájemce bude navíc na místě připravena jedinečná možnost zapůjčení a vyzkoušení kol Santa Cruz v různých specifikacích a modelech. Nezmeškejte příležitost vyzkoušet špičková kola na jedné z nejlepších enduro tratí! Pro více informací a registraci navštivte náš web: www.endurotrutnov.net.

Těšíme se na vás a vidíme se na startu.
Enduro Trutnov Trails Team 

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí