Horsefeathers Kozzy Style 2007

Autor: Keli, vydáno: 6.6.2007

Pozor pozor! Další, již třetí ročník jediného slope-style závodu v ČR, letos s názvem Horsefeathers Kozzy Style, se pomalu blíží! Jestliže si zase počasí nepostaví hlavu, tak to vypukne začátkem prázdnin, tedy konkrétně 7. a 8. července 2007 jako vždy na sjezdovce Kozí pláň kousek od jihočeské obce Kaplice – nádraží. Jde o největší freeridovou, u nás stále ještě jedinečnou událost. Trať, která opět vznikla pod taktovkou Schwary a Kojce z budějovického FRbikes shopu, prošla oproti minulému roku úpravou, zlepšila se konstrukce a tím i stabilita některých překážek, zcela předělaná je spodní dirtová sekce. Zajezdit si může přijít každý, k dispozici bude nejen sloopestyle park, ale i sjezdová trať v lese. A protože to bude velkolepá podívaná, zveme všechny, kdo mají rádi parádní adrenalinovou podívanou.

Program bude nabitý. V sobotu bude probíhat kvalifikace zaregistrovaných riderů, z nichž porota vybere patnáct nejlepších, kteří si to rozdají v nedělním finále s desítkou pozvaných riderů o celkové prize money 20.000,–Kč! O atmosféru se za mikrofonem opět postará osvědčený dundee speaker „Navy“ a v sobotu večer vás navíc přijedou rozpohybovat kapely Shatter a Sichrhajs. Přesný časový harmonogram akce bude včas zveřejněn na těchto stránkách.

Aby se i nemístní mohli rozšoupnout a nevláčeli se zpět domů, bude v areálu prostor pro stanové městečko, které bude letos pro všechny zcela zdarma. I přes velké množství penzionů v okolí areálu doporučujeme zájemcům o pohodlné ubytování zajistit si jej včas.

Vzhledem k tomu, že ve dnech 5. a 6. července jsou státem uznané státní svátky (5. červenec – Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje, 6. červenec – Den upálení mistra Jana Husa), rozhodli jsme se na Kozzách připravit dvoudenní tréninkový Horsefeathers Kozzy Camp spojený s každovečerní párty u ohně. Během campu bude v provozu občerstvovací zařízení známé pod názvem Rumbouda a v případě většího zájmu bude jezdit i lanovka.

Veškeré informace najdete také na webu WWW.HORSEFEAT­HERSKOZZYSTYLE­.CZ.

Diskuze

  • anonymní uživatel halo 6.6.2007 v 17:18

    celkom blby termin, akurat vtedy je svetak v schladmingu...

  • anonymní uživatel Bolek 6.6.2007 v 21:13

    V Schladmingu to ted vypada s pocasim dost blbe.

  • profilová fotka Keli (keli (a) dolekop.com) 7.6.2007 v 15:47

    Bolek: jak to souvisi s Kozzama?

  • anonymní uživatel Pahyl 9.6.2007 v 10:13

    Pecka už se těšim

  • anonymní uživatel Pahyl 9.6.2007 v 10:14

    uz se tesim

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí