MojeKolo

TZ: dirtbiker #52

Autor: PR, vydáno: 16.10.2008

Předposlední letošní dirtbiker na novinových stáncích a pultech bikeshopů hledejte podle bmx obálky s Ondrou Šlézem. Právě letní roadtrip nazvaný Peace On The Road dokumentovaný Kubou Vlčkem je jednou z hlavních reportáží čísla.

K dalším stěžejním reportážím patří ohlednutí za bikrosovým závodem na olympijských hrách v Pekingu, kterých se jako doprovod zúčastnil autor reportáže Renda Živný.

Po roční pauze se v Saalbachu jel adidas Slopestyle a zúčastnilo se ho rekordních pět českých jezdců, čtyři z nich se tedy podělí o své dojmy.

Velmi vydařený dirtový závod Horsefeathers Garden of Dirt se konal v Jičíně, a pokud jste u toho nebyli, máte nyní možnost si to vynahradit prostřednictvím reportáže pojaté jako fotogalerie.

Přestože se o tom u nás moc neví, špičkovými podmínkami pro sjezd a freeriding disponuje Portugalsko. Oblast kolem Lisabonu protkanou fantastickými traily prozkoumal Filip Matuš a přivezl velmi exkluzivní obrazový i textový materiál.

A ještě jednou dirt a malá kola, tentokrát v Anglii, kde se na druhý pokus již úspěšně odjel historický první bmx slopestyle.

Zpět na domácí půdu, konkrétně do Písku, kam se po roce znovu sjela domácí slopestyle mtb špička plus několik zahraničních jezdců zvučných jmen. Odehrál se tak tvrdý souboj na špičkových překážkách postavených opět přímo v centru města. Výsledky jen potvrdily neustále se zvyšující úroveň naší scény.

Posledním velkým článkem je reportáž ze sedmého ročníku Českého poháru ve freestyle bmx známého jako X Cup. Spoustu zajímavých informací ze zákulisí prozradí organizátoři poháru Cvachi a Znamen a slovo dostali samozřejmě i naši top jezdci.

To ale samozřejmě není vše, co na vás v čísle #52 čeká, ještě je tu několik menších reportáží, obsáhlé novinky, profily, kola, triky a na závěr tradičně dva mtb testy, celkem 112 stránek jako vždy za 59 Kč nebo 89 Sk.

dirtbiker #52 / obsah
Beijing 2008 / BMX
Peace On The Road
adidas Slopestyle
Horsefeathers Garden of Dirt
XBOX 360 Slopestyle
Cove Trip to Portugal
Interview / Tyler McCaul
Red Bull Empire of Dirt
Remoex Downhill Cup / Bouřňák
X Cup 2008
Bikemagazin Summer Camp 2008
BMX Camp vol. 4

 

Podobné články

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí