MojeKolo

Report a galerie: A.K.O.D. Innsbruck

Autor: Zuzka ElKloko, Michal Balda, kategorie: Report, vydáno: 11.9.2009

Jelikož je Innsbruck v Alpách a Alpy jsou v létě ráj pro motorkáře, rozhodla jsem se na druhý závod AKODu jet s kamarádem na Suzuki Bandit S 650. Vyrážíme z Prahy už v úterý, i když závod je až v sobotu. Stavujeme se totiž nejprve popít a užít atmosféru na Kozzách, kde ve středu a čtvrtek probíhá náhradní shooting za zrušený závod. Po dvou krásných dnech a krásných nocích pod hvězdami na velkým Simmonsovi vyrážíme směr Zell am See s cílem projet se po Grossglockner Hochalpenstrasse, což je každoročně cíl pro statisíce motorkářů.




Jak jsme si tuhle parádičku užili můžete vidět díky GoPro právě zde:

Pro zobrazení videa je třeba mít prohlížeč s podporou JavaScriptu a Flash.

(Pro zájemce o další info click zde: http://www.alpy.net/…nstrasse.php )




V pátek večer jsme dorazili do Innsbrucku a po dlouhém hledání skoků uprostřed kukuřičného pole jsme se shledali s českou partičkou a spolu s nimi jsme přepunkovali noc pod stánkem MF. Již v noci začíná pršet. Jak jinak, jsme na závodech, tak přece musí pršet. V sobotu ráno je jasný, že se dnes nic nepojede. Šikovní rakušáci se snaží vysoušet skoky plamenometem, ale je jim to k ničemu v tu chvíli, kdy začne další slejvák. Po pár hodinách rozmejšlení Cahin velí nach Munchen, Emmering, hala.




Večer se vracíme zpět do Innsbrucku, bereme místo v hostelu a jdeme na párty. Hip Hopová párty tu ještě nebyla. Ale je vidět, že Leaderovi a Cahinovi je jedno, co se hraje, vždycky se přizpůsobí a neptají se. Kdo se taky neptal byl Netro, který propašoval do klubu plechovku piva (v rozkroku), ale bohužel ho odhalili a seběhli se na něj sekuriťáci, myslím dobře stavění. Prát se s nimi nemělo (ani pro Netra) smysl. Nakonec to dopadlo dobře a Netro mohl zpátky do klubu, kde rozjel svou oblíbenou zábavu, tj. páku…




Po lehké demolici hostelových pokojů nás ráno vykopávaj v 9 hodin a my se jdeme, doprovázeni sluníčkem, podívat, jak to vypadá na skocích. Organizátoři jsou viditelně žádnej hrot, závod se rozjíždí pomalým tempem kolem poledne. Nakonec závodí 7 lidí na BMX a 5 na MTB. Nebýt Čechů, tak ten závod neměl vůbec smysl. Cahin si asi něco ráno šlehnul, nebo nevim, ale jezdil fakt hodně dobře, o vítězi BMX bylo jasno. Druhé místo přebírá nevěřícně Dan Jurečka. Leader končí třetí a Netro přebírá poslední místo se slovy „Není zas tak špatný bejt pátej na AKODu“!

Více zde na fotkách a videu, které bude co nevidět!




A.K.O.D. Innsbruck 2009 by Zuzka ElKloko a Michal Balda:

 



Text: Zuzka ElKloko
Foto: Michal Balda, Zuzka ElKloko

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel tomaass (tomaass.sorejs (a) gmail.com) 11.9.2009 v 10:05

    akční video

  • anonymní uživatel Vik 11.9.2009 v 11:05

    ..jakože fakt hodně!!

  • anonymní uživatel Lada (sd) 11.9.2009 v 12:07

    Grossglockner je brutal , loni jsem to slapal nahoru z Heiligenblut ( kratsi variant 16.8 km ) spolecne se zenou to byl zazitek na 4 hodiny a dolu to trvalo 11 minut. Doporucuji opravdu to stoji za to. Pri ceste zpet v polovine prejet na OLD STRASSE a jedete nadhernym udolim ....

  • anonymní uživatel boule 11.9.2009 v 13:21

    grossglockner je komerkčni parek,nebyt tam ledovec tak tam ani nejezdim.Passo de stelvio je vic,ale fotky super

  • anonymní uživatel noha 11.9.2009 v 18:20

    závod začne ve 12h s 12-ti,slovy dvanácti člověkama no ty kokos

  • anonymní uživatel voliŠMi 12.9.2009 v 9:51

    vohul TO

  • anonymní uživatel Paul 14.9.2009 v 21:42

    na prd video ale fotky gut

  • anonymní uživatel fandal (..) 16.9.2009 v 18:36

    co to video.,někdo jak jede na motorce toho mam plnej youtube :D ale jinak fotky nádhera

  • anonymní uživatel Valda 27.11.2009 v 18:42

    Tak to je trapný, trapný, trapný...holka jdi dělat něco jinýho...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí