MojeKolo

Trailer: Libor Podmol, Tomorrow Will Be Better

Autor: Libor Podmol, kategorie: Video, vydáno: 29.3.2010

Libor Podmol, Tomorrow Will Be Better:

Z natáčení v USA jsme si odskočili podívat se do Evropy na první závod Mistrovství světa, který se jel v Berlíně. První den se mi podařilo zvítězit a druhý den jsem bral třetí místo. Dali jsme si den mazlení s evropskejma holkama a znova hup do letadla směr L.A. Člověk si na to lítání už začíná zvykat…

Vyzvedáváme Adelbergovu dodávku na letišti, kde odpočívala i moje mašina. Rozměnuju pár Euro s neuvěřitelným kurzem (v USA vám prachy jen tak někde nerozměněj) a vyrážíme nějakých 800km směr Phoenix, abychom vyzvedli Dana Vojtěcha, který měl totiž letenku do Phoenixu.






Opustil nás „krokodýl“ Rob Adelberg spolu s agentem Lucasem. Zůstali v Evropě na Masters of Dirt Tour… Tak jsme měli celý bejvák pro sebe :) Koupili jsme „tu nejlevnější“ kytáru, k čemuž se váže taky pěkná story… a začli jsme pilovat songy. Kameraman Martin ovládá snad všechny nástroje, a tak nás začal učit. V připravovaném dokumentu tak určitě nějaký ten náš hudební HIT určitě uvidíte!






Vraťme se ale k FMX. Jezdil jsem dost ve Speedworldu ve Phoenixu, pak na severu AZ u rodiny Woodsů, kteří mají dopad tak pět metrů od vchodu do baráku. Kovboj Jason nás protáhl legendárním Red Rockem a vyrazili jsme i do Kalifornie, kde bylo zase hnusně. Zapadli jsme tady s autem v bahně uprostřed kalifornských kopců. Po třech hodinách tahání naší káry z bahna v neustálým dešti jsme ho tam nakonec stejně museli nechat a ve třech jsme na jedný motorce vyrazili k civilizaci. Přespali jsme v nejbližším hotelu a doufali, že přestane pršet, abychom vytáhli auto…






Přežili jsme a radši jsme se vrátili zpět do Phoenixu, kde už (po návratu z Evropy) čekal agent Lucas. Počasí se teď ale kazilo i tam, takže z ježdění nic. Škoda, měli jsme na natáčení domluvenou helikoptéru, ale někdy nejde všechno tak, jak by mělo. Za to bylo víc času na zpěv, promýšlení záběrů, fotek, vaření, poznávání lidí, nabírání sponzorů a prostého bytí v USA.

Pak letadlo zpět do Čech, kde se konal FMX race v Brně, ve kterém jsem vyhrál best trick. Pár dní na to jsem se po třech měsících podíval domů. Vidět psa a rodinku, najíst se, vyspat… a teď už zase vyrážíme do Francie k Remi Bizouardovi potrénovat na Red Bull X-fighters, který se pojede v Mexiku!




Samozřejmostí u všech reportů z Liborova amerického tripu je i několik luxusních fotek od Dana Vojtěcha:




3 plnej a ručně postavenej skok v Red Rocku.




Indy Flip ve Speedworldu.



Kalifornská zeleň a skok na 4 plnej a Underflip ve Speedworldu.




Kameraman číslo dvě…




KOD Flip u Woodsů.




Musíme si pomáhat…




Natáčení v akci!




Poprvé v životě sem flipnul dirt!




Red Rock s cowboyem Jasonem.






Martin sestřihnul další Trailer, tentokrát z GoPro kamery. Tak check it out!




Mrkněte taky do Maximu, kde máme report o natáčení a sledujte taky www.liborpodmol.com




Video: Martin „Moore“ Přívratský
Fotky: Dan Vojtěch

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel esesaq 29.3.2010 v 12:32

    dávej!!!

  • anonymní uživatel odnra simek 29.3.2010 v 13:19

    jen tak dal ;) dobry ty

  • anonymní uživatel Conman (p.brinda (a) seznam.cz) 29.3.2010 v 14:14

    mrtě krutý brejle má!

  • anonymní uživatel motor 29.3.2010 v 15:03

    brejle má sice dobrý ale trailer mohl být trochec chytlavější si myslím...

  • anonymní uživatel Dokilo (krenekd (a) gmail.com) 29.3.2010 v 16:13

    To motor: Ten trailer je jeden z mnoha (přesný počet není znám) ale bude postupně přidávat další. Tehle je sestříhán pouze s GoPro kamer ;)

  • anonymní uživatel motor 29.3.2010 v 16:27

    jo tak to je jiná, sry já myslel že když je to zde že to bude jako oficiální trailer

  • anonymní uživatel chicon 29.3.2010 v 16:49

    Jo co to má libor za model brýlí od electric??

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 29.3.2010 v 17:38

    to první foto ve fotu je husté!!!Hmmm škoda,že ti nevyšlo Crusty demons

  • anonymní uživatel Zikič 29.3.2010 v 17:40

    Ta první fotka je suprová :D

  • anonymní uživatel bam (hjadrnicek (a) seznam.cz) 29.3.2010 v 18:25

    ten trailer je celkem solidní nuda....nechápu tu kameru na řidítkách, proč jste radši nepoužili gopro hd hero...?

  • anonymní uživatel hanz_zlín 29.3.2010 v 18:33

    není kamera jako kamera..gopro je hračka a taky ten material z ní tak vypadá. Určitě lidi co se tím živí sou zvědavý na názor 17ti letýho chytráka, tak jim napiš a pouč je :-)

  • anonymní uživatel Radim (toxicanarchy (a) seznam.cz) 29.3.2010 v 19:26

    masakr!!!!!!

  • anonymní uživatel bam (hjadrnicek (a) seznam.cz) 29.3.2010 v 22:52

    hanz_zlín: než mě začneš nazývat 17ti letým chytrákem, tak si o mě zkus třeba něco zjistit, v tomhle tématu se docela pohybuju a zřejmě mě máš za většího loosera než jsi ty, ovšem tebe neznám tak jestli se pletu a máš za sebou tolik videí, editů a projektů, kterýma mě uzemníš, tak se omlouvám:) Gopro HD HERO s fullHD a 1080p, se dá v pohodě použít do takovýhle videí, a ani nemusíš použít maximální rozlišení které to umí. Jen tak mezi náma, obraz na tomhle traileru mi nepříjde zrovna natolik skvělý, že by se do něj nedaly zakomponovat záběry z gopro, která se dá v US pořídit za párset dolarů, v případě crashe by to nejspíš přežila, a pokud ne tak by to byla určitě menší škoda než na téhle ;) Když už bych do nečeho takového sahal, tak bych tam nejspíš dost věcí pořešil jinak, třeba ty záběry z roztřepaného blatníku by se daly pomocí hodiny v garáži udělat tak, aby se třepat nemusely...záleží ale na situaci že, v ameru jsem nebyl tak nemůžu soudit, ale to už je poměrně offtopic že :) těším se na tvoji odpověd a můžeme si pokecat jako normální lidi a ne "17ti letí chytráci", věk je jenom číslo kamaráda, peace bro ;)

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 29.3.2010 v 23:04

    musím souhlasit s Bamem...tohle není hodno traileru.Vím jak jezdí Podmol a tohle je totální slátataninabflmpswz.Skoro bych řekl "krok vedle".Kéž by mi bylo 17...Tohle ale nic nevypovídá o jezdci,možná je to jen klid před BOUŘÍ!!!PISS:-D

  • anonymní uživatel maloun 30.3.2010 v 18:35

    Ty FOTKY...!! Nádhera-Kiss of Death Flip...to si děláte prdel,nevěděl sem
    že to někdo skáče,to je parádní trik!!!!

  • anonymní uživatel hanz_zlín 30.3.2010 v 18:44

    16mm.cz/... gravityracing.cz/... takže věk by jsem si pořešili, že.
    Kdyby jsi četl článek tak se dozvíš že tendle trailer je dělanej z goučka, proto taky vypadá amatersky a záběry sou takový jaký sou. Jenže na pořádnej film to nestačí. Pokud ho chceš tlačit a udělat hezký záběry, sestřihat pak zpomalený záběry atd tak na to musíš mít kameru, kraviny typu že tadle je drahá a bla bla a rozbitná. Ano je, bud budeš dělat s hračkou a s výsledkem kterej nikoho neosloví nebo budeš používat cajk a i výsledek bude někde jinde. Ale jak říkám, jestli ve svých 17 víš víc tak jim to porad :-)

  • anonymní uživatel bam (hjadrnicek (a) seznam.cz) 30.3.2010 v 19:55

    Bohužel z téhle fotky nemůžu vyčíst o jakou kameru se jedná a zdali má dostatečné fps pro slowmotion, takže to je celkem široké téma. Nic to nemění na tom, že Gopro HD Hero není hračka, se kterou se nedá udělat pořádný projekt. Pokud máš za sebou více natáčení, editů a jak jsem již řekl tak se o tom můžeme bavit. Pokud soudíš ovšem kamery pouze podle velikosti, vzhledu a sajrajtu kolem tak se s tebou nemám o čem bavit :) ve svých 17ti bych řekl že toho vím na tohle téma podstatně víc než ty...ale věk je nejlepší argument, viď :)

  • anonymní uživatel Martin 30.3.2010 v 21:54

    náádherný fotky!

  • anonymní uživatel Kubik [Drink Milk][IP:62.240.163.34] ((yamat-sport) 31.3.2010 v 14:40

    2Hanz Honziku že tě to baví se tady hadat s děckama :) hehe oni stejně ví víc než ty :)to víš už seš starej a nerozumíš tomu ! :)

  • anonymní uživatel bam (hjadrnicek (a) seznam.cz) 31.3.2010 v 17:21

    zajisté na tohle téma ví všichni nejvíc a všichni jsme tady děti kromě kubika a hanzika :)

  • anonymní uživatel hanz_zlín 31.3.2010 v 20:37

    :D

  • anonymní uživatel Jr. 2.4.2010 v 23:36

    Kubík: já bych řek, že to Bam argumentuje všechno odůvodněně...a že je někomu o rok míň, nebo víc, neznamená jak se v čem vyzná ;) , možná nejdřiv zkoukněte nějakou jeho práci a pak suďte :)

  • anonymní uživatel bam (hjadrnicek (a) seznam.cz) 3.4.2010 v 17:08

    Dík Jr. :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí