Fagus Bikerally Podkopná Lhota bude show

Autor: Keli, vydáno: 17.6.2010

Seriál WBS, jak jsme si už zvykli, podporuje ve Zlínském kraji klíčovou kategorii těch nejmladších jezdců do 15 let, ovšem pod odborným dohledem celorepublikově úspěšných bikerů známých i z pohárových tra­tí.

Letmé ohlednutí
Závodem v Lípě jsme začali a podařilo se. Můžeme tak soudit podle toho, že jsme i navzdory nefér počasí měli účast 150 závodníků. Vyplatila se i dřina party organizátorů při tvorbě tratí. Netrvalo dlouho a ocitli jsme se v Otrokovicích, kde nás samo sebou přivítalo zase zamračené počasí, tentokrát však aspoň během závodů nelilo jako z konve. Nejznámější a nejkrásnější tratě v Otrokovicích si přišlo slétnout 132 jezdců, pohoda v luxusním zázemí, velice dobrá muzika a při podmínkách nebezpečných tratí žádný úraz!!! Na to lze říct jediné: krásný závod.





Bikerally show Kopná 18.6. 2010 – Pohár starosty Podkopné Lhoty
Třetím závodem v Podkopné Lhotě se dostaneme do poloviny seriálu Meatfly Wood Bike Series 2010. Sejdeme se všichni na točně nad Podkopnou Lhotou, a to v pátek 18.6. 2010 kolem 17 hodiny. Do 20 hodiny pak bude probíhat trénink na sobotní závod.

Velkým lákadlem je určitě páteční Večerní Bikerally Show. Začátek je stanoven na cca 21 hodinu. Speciálními poháry budou ocenění vítězové jednotlivých kategorií a nejlepší tři borci v celkovém pořadí. Startovné na tuto speciální samostatnou akci činí 100 Kč (nemusí platit účastníci sobotního závodu).
* 290m dlouhá technická trať
* tři kategorie (do 15let, do 18let, nad 18let)
* muzika, občerstvení
* osvětlená trať i jezdci
* spousta šílenců, co budou závodit jako o život
* speciální ohňové efekty při průjezdu cílem
* slavnostní ohňostroj po vyhlášení výsledků



Od 7.6. 2010 probíhá online registrace na Fagus Bikerally Kopná 2010
Do sobotního dne vlétneme hned v 7:00 tréninkovými jízdami, v 10 hodin pak odstartujeme ostrý závod. Čekají nás čtyři průjezdy na dvou zcela nově postavených tratích se speciálně vybudovanými velkými hliněnými skoky (550m a 710m). Průjezdy budou mimořádně dlouhé a tudíž velmi náročné, vedoucí přes hlavní silnici, která bude během závodu uzavřena.





K dispozici je za každého počasí útulné zázemí místní myslivny, kde se bude nacházet styčný organizační bod celého závodu a zároveň registrační místo. Startovné pro nejmladší kategorii „Střelci“ je stanoveno na 100 Kč, ostatní za start zaplatí 250 Kč.

O tradičně vzrušující atmosféru se bude starat domácí tým zkušených pořadatelů pod vedením Radka Minaříka, ředitele závodu. Na organizaci závodu je vidět, že se downhill těší velké přízni nejen obce, ale i místních bikerů. Program i zázemí závodu (stanové městečko) v příjemné lokalitě Podkopné Lhoty vybízí k celo-víkendovému pobytu a neopakovatelnému sportovnímu i diváckému zážitku.

Termíny dalších závodů
14.8. 2010 – Hrbáček servis Bikerally Želechovice
18.9. 2010 – SBT Bikerally Trnava
10.10. 2010 – Bike Sabbath Luhačovice

Foto:
Tomáš Javorský – Bikerally Otrokovice 2010
Martin Husar – Meatfly Bikerally Lípa 2010

Zákulisní informace naleznete na www.BikeGeneration.cz

Podobné články

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí