MojeKolo

dirtbiker #66

Autor: dirtbiker, vydáno: 14.2.2011

Svatý Valentýn, svátek všech zamilovaných. Nikde neni psáno, že to musí bejt pouze láska mezi chlápkem a ženskou, hošíkem a klučíkem či paní a paní. Někdo miluje třeba šlapku, jinej šlapky, další pedály a často i pak kola a bajky. A velká část má ráda pořádnej hardkór. Právě pro ty posledně jmenovaný tu je krásný valentýnský dáreček, květ, který neurazí, dirtbiker číslo 66.






Na obálce Tomáš Kudrnáč kříží 360 na trailsech v Austinu, v americkém Texasu, kam odjel spolu s Houtem a partičkou Čechů. Hlavním cílem si bylo zajezdit na jednom z nej světových spotů a schovat se před zimou. A navíc z toho vypadl i zajímavý článek.




Slovenský downhiller Filip Polc se taky běžel schovat před zimou, respektive letěl a to na dva měsíce do Jižní Ameriky. Zážitků nasbíral spoustu a o některé se podělil i na stránkách Dirtbikeru. Třeba jak byl na tržišti, kde čarodějnice prodávaly různé svoje jedy a lektvary…




V rubrice All Stars, kam redakce dirtbikeru průběžně zařazuje významné persóny se tentokráte objeví Spacemen, výrazný trialista a ještě výraznější tvůrce freestyle mtb scény v Čechách.




V Brně se maj bmx k světu, kromě zajímavýho streetu, haly či trailsů tu je i krytý park pod mostem, kde banda místních staví svépomocí zajímavý překážky. Během zimy tu našel svý jistý i redakční fotograf…




Singltrek pod Smrkem je místo, který by si neměl nechat ujít nikdo, koho baví jezdit na kole. DB redakce se sem vypravila, nehorázně to všechny nakoplo a reportáž se fotila a psala sama.




Cestovatelská hvězda, to je flatlander Dominik Nekolný. Tentokráte si odskočil na pár týdnů do Japonska, aby se zde zúčastnil finále světového poháru a udělal menší bike road trip.




Zimní zábava pro lidi, kteří nemají keš či odvahu na útěk za teplem, tak to je snowscoot. Na stránkách DB ho představuje partička kolem Michala Matyse.




Dále v dirtbikeru najdete bmx bike Pavla Cahy, mtb garáž Tomáše Leadera Zejdy, profily Tomáše Cardy a Bobo Hájka. K tomu všemu se ještě přidá spousta novinek, evoluce O'Neal helem, srovnávací test dh vidlí, 25 zubých převodníků, pedálů, test Mondraker Dualen, Specialized Camber PRO, Kink Apex, Banshee legend MK2 a nakonec retro z roku 2001.

To je dirtbiker 66, co koupíte za 59 ve skoro každé trafice a v těch nejlepších bikeshopech.



Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí