MojeKolo

Projekt SugarBeat je u konce

Autor: Fullface Productions, kategorie: Video, vydáno: 14.4.2011

S radostí Vám oznamujeme, že natáčení nového česko-slovenského projektu SugarBeat je téměr po roce u konce. Celý projekt si vzala na starost společnost  Fullface Productions ve spolupráci se Swis-shop.cz a Nikita. FP se veřejnosti představila již v minulosti, například úspěšným snímkem Spectrum.







SugarBeat si klade za cíl přiblížit sportovní i širší veřejnosti svět žen věnujících se tzv. extrémním sportům. Film na pomezí dokumentu a sportovního klipu představí cca 15 zástupkyň něžného pohlaví ve sportech, jako jsou skateboarding, snowboarding, freeskiing či horská kola a další. Formou krátkých klipů propojených komentářem samotných protagonistek jsme se tak dotkli celé řady zajímavých témat vyplývajících z problematiky prosazování se žen ve spíše mužském odvětví.

Oficiální trailer bude vypuštěn již v průběhu tohoto týdne.



Slavnostní premiéra proběhne v pražském P.M. klubu, který disponuje kvalitní promítací technikou a obřím plátnem. Momentálně ladíme program celého večera a už teď vám můžeme slíbit, že se nudit rozhodně nebude. Těšit se můžete například na Crazy Nikita Show, tombolu, soutěž se Swiss Shop.cz či na Jäger s Red Bullem za sexy ceny. Prvních 20 příchozích dívek získá dárkový balíček od Nikity. Doražte na první premiérovou party v letošním roce!





Kdy: středa 4. května 2011, 20:00
Kde: P.M. Club, Trojická 10, Praha
Co: premiéra videa SugarBeat
Dj´s: Jorgos ci Robot, Kakao Jr.

Vstup: 50 Kč a sličné hostesky vás odmění Jägermester welcome shotem!

Pokud se do Prahy nedostanete nezoufejte, se SugarBeatem vyrazíme na tour po několika českých městech. A to konkrétně do:

Ústí nad Labem: 7.5. klub Mumie
Olomouc: 10.5. klub Belmondo
Brno: 11.5. Mersey club
Plzeň: 18. 5. Club Watt

Nesmíme zapomenout na Slovensko, ladíme poslední detaily!





Sledujte SugarBeat fanpage na facebooku a weby našich mediálních partnerů. Podrobnější informace o party a oficiální trailer již brzy!!!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí