Videopozvánka: Dirty Job

Autor: Dudo Antalík, kategorie: Video, vydáno: 22.6.2011

Dudo Antalík ve svém rodném městě Martin na Slovensku našejpoval parádní park a zve všechny na první Dirty Job! Z propozic a videopozvánky se o téhle akci dozvíte úplně vše…

Už len pár dní nás delí od DIRTY JOB. Freestyle BMX/MTB Dirtového podujatia, ktoré sa odohrá 25. júna 2011 na Martinskom Letnom Kúpalisku.






Systém súťaže:

Pre súťažechtivých bude zlomová 16:30 hodina, kedy porota začne dôkladne sledovať vaše jazdenie a vyberie najlepších riderov, ktorí postúpia do finálového jamu.

Aby sme zachovali uvoľnenú atmosféru, zvolili sme menej konvenčný systém hodnotenia a namiesto klasických výsledkov, porota vyberie víťazov v nasledujúcich kategóriách:

BEST STYLE – Najlepší štýl
BEST RUN – Najlepšia jazda
BEST 360 – Najlepšia 360 variácia

Zakončením jazdenia bude SUBROSA BEST TRICK, ktorý je otvorený a môžu sa ho zúčastniť aj jazdci, ktorí neprešli kvalifikáciou. Víťaz si odnesie domov nový trailsový rám SUBROSA – Silva, ktorý venoval tbb-bike.cz!






Vstup:

Registrovaní jazdci budú mať vstup do areálu kúpaliska zdarma. Pre ostatných návštevníkov, bude platiť jednorázové vstupné podľa kurzu kúpaliska. (Cena sa môže zmeniť v závislosti od počasia. Za normálnych podmienok 2 €. )

Kempovanie:

V priestore areálu bude už od piatku odpoludnia k dispozícií plocha pre stanovanie. Sprchy a toalety budú otvorené 24 hod. Tí, čo k nám pricestujú a budú chcieť v areáli kempovať, si budú mocť zakúpiť vstup platný od piatku až do nedele za špeciálnu cenu 3 € (registrovaný jazdci zdarma). Stany zo sebou!






Afterparty:

Párty spojená s videoprojekciou priamo v areáli! Hudobnú zložku bude tvoriť DJ Janko Syky & Syky.

Prípravy sú v plnom prúde. Dudo Antalík spolu s Tomášom Kudrnáčom už poladili skoky a lajna funguje výborne. Prípravy prebiehajú aj na kúpalisku, ktoré sa chystá 25. zahájiť letnú sezónu, takže si určite nezabudnite vziať plavky!





Viac info na: www.redbull.sk/dirtyjob



PROPOZÍCIE:

DIRTY JOB – Dirt Jumping Day

Dátum: 25. 6. 2011

Miesto: Letné Kúpalisko Sunny

Ulica: Na bystričku 36, Martin SK. Zobraziť mapu.

Časový rozvrh:

11:00 VOĽNÉ JAZDENIE
16:30 KVALIFIKÁCIA
18:30 FINAL JAM
20:00 SUBROSA BEST TRICK
22:00 AFTERPARTY




Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Mike* 22.6.2011 v 23:53

    wow, skoky vypadaj dost pekne..:) mega me štve, že mam ted kotnik vpasti, jinak bych určitě jel..://

  • anonymní uživatel Trudy 22.6.2011 v 23:55

    pěkně, pěkně!!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí