Horsefeathers MTB Bike Camp Velké Meziříčí

Autor: Tomáš Koudela, vydáno: 22.6.2011

Blíží se konec školního roku a již se pomalu začínají střádat plány, kam o prázdninách. Tuto otázku si kladou nejen všeci školou povinní, ale hlavně rodiče, jak a kam by mohli utéci se schovat od otázek svých ratolestí. Pro tuto příležitost jsme tedy připravili pro všechny nejen pro děti rodičů ale i pro ně samotné, kteří rádi jezdí na kolech bikeový camp, kde se naučíte základy jízdy na horském kole v terénu, ale i o kolo pečovat a udržovat je v kondici, stejně tak jako vaše schopnosti a dovednosti.

Během pětidenního pobytu v areálu Horsefeathers bikeparku Fajtův kopec ve Velkém Meziříčí na Vás čeká jízda po lesních pěšinách, 4X dráze, nácvik triků do foampitu a také Vás naučíme bezpečně zvládat kritické situace, které na Vás během jízdy v terénu číhají.

Obdivujete-li třeba jezdce jako např. Ritchey Schley, tak máte jedinečnou možnost zažít a naučit se kus z jeho mistrovského ježdění. Tento týpek je průkopníkem technického ježdění v terénu a sám vede školu jízdy na kole v nejvíce známem bikeparku na světe v kanadském Whistleru.






Pro koho je tedy camp určen? Camp je určen pro všechny, kteří vlastní horské kolo k provozu schopné (funkční brzdy). Věk ani pohlaví není limitující, ale ideální kolo pro jízdu v bikeparku je horské kolo o průměru 26", bez nástavců řídítek, s chráničem řetězu a funkčními brzdami. Do campu se tedy mohou přihlásit kluci, dívky, ženy a muži.

V areálu bikeparku Horsefeathers Fajtův kopec budou trénovat jezdci jako lusk, a tak můžeme doporučit i všem začínajícím slečnám, které propadli kouzlu potu v chráničích. Kemp je opravdu určený pro všechny, kteří chtějí zvládnout jak základy techniky jízdy v náročném terénu, tak i pro riders, kteří chtějí opravdu zabít těžkými kombo triky. V areálu bikeparku je vše, co je potřeba pro řádný trénink a níže Vám již zasíláme podrobné informace.






Podrobné informace Horsefeathers bikecamp Fajtův kopec:

Datum konán í od do: Neděle 17. 7. – pátek 22. 7. 2011

Letní bike pohoda v krásném prostředí Fajtova kopce u Velkého Meziříčí v Horsefeathers bike parku.

Kde: Fajtův kopec – Velké Meziříčí

Ski areál Fajtův kopec v poslední době zaznamenal velký boom v zimním období, kdy se mu podařilo vyhrát soutěž „ sjezdovka roku na vysočině“. Aby léto nezůstalo ladem, parta kluků z Třebíče se rozhodla, že vystaví po sjezdovce luxusní bikepark za podpory firmy Horsefeathers. Tento park se neustále vylepšuje a vy máte jedinečnou možnost, si v něm za podpory Horsefeathers trenérů zajezdit. Bikepark disponuje lyžařským vlekem, který tě po zdolání určité sekce vytáhne zpět nahoru. Je možné zvolit jednu z několika možných tratí, které vám dokáží posunout vaše dovednosti opět o stupeň výše. Za zmínku stojí nově postavený foampit a je určený pro nácvik těžkých triků s pádem do molitanu.

Celý camp bude natáčen na kameru a po skončení vznikne campové video, které bude každému účastníkovi zasláno. Na závěr celého kempu jsme si pro Vás připravili prestižní závody ve Slopestyle disciplíně, které proběhnou v pátek. Účastnit se mohou kluci a holky ve věku od 12-ti let. Horsefeathers camp je určen pro všechny zdatnostní kategorie jezdců.






Kompletní cena campu je 3.990,– Kč (Cena nezahrnuje dopravu do místa srazu).

Tato cena zahrnuje ubytování s plnou penzí na 6 dní (5 nocí), v penzionu na Fajtově kopci, kde je přímo umístěn bikepark. Pokoje jsou od 4 do 8 postelí, sprcha a toaleta na patře. V ceně je dále zahrnuta účast bike coachů, tedy jezdců firmy Horsefeathers, asistenta volno časových aktivit a zdravotníka, videocoaching a pojištění.

V ceně dostaneš ZDARMA:
speciální triko campu
uvítací dárek od Horsefeathers
trenéři z českého teamu Horsefeathers (jména budou upřesněna)
campové video a fotogalerii

Program:
Údržba a péče o kolo, vhodné nastavení kola
Desatero jízdy (pohybu) v bikeparku
Jízda na kole v bikeparku s trenéry (základy jízdy)
Video trenér a jeho následná konsultace po tréninku – diskuze






Co dále se na kempu dozvíte nového?
Novinky ve světě kol, přehled kol, přednáška o horské cyklistice
Soutěže během celého campu o věcné ceny (nejlepší progress, nejvyšší bunny hop, soutěž v servisu kola )
Přednáška o první pomoci

Počet míst na každém campu je omezen.

Přihlášku, kterou zde najdeš, je nutné odeslat a zároveň uhradit cenu campu nejpozději do konce června 2011. Během pár dnů po odeslání tvé přihlášky Ti na zadaný email přijdou veškeré potřebné informace o platbě a campu.

PŘIHLÁŠKA: http://camp.sur-distribution.com/…ke-camp.html

Diskuze

  • anonymní uživatel Rosťa 22.6.2011 v 21:37

    Tyy vole, Tomas je na dolekopu!

  • anonymní uživatel Dudys 23.6.2011 v 16:08

    konečně něco pro horáky =)

  • anonymní uživatel Hipík 25.6.2011 v 14:30

    Kdo tam bude koučovat?

  • anonymní uživatel stofan 27.6.2011 v 19:46

    "horské kolo o průměru 26", bez nástavců řídítek"....

  • anonymní uživatel holub 29.6.2011 v 10:33

    Parádní akce i dobrá cena.Njerači bych jel taky ale čas není.Hlavně za pochvalu stojí : Desatero jízdy (pohybu) v bikeparku ,k tomu bych je ještě naučuil co je slušný chování a at si sebou berou lopaty a cigára s bordelem neházej po zemi ajko je to poslední dobou zvykem

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí