Biker 04-2011

Autor: Filip Nagy, vydáno: 30.6.2011

Čísla jednoducho nepustia, a po mesiaci je tu nový Biker. Už v stredu 29. júna sa štvrté tohtoročné číslo objaví v prvých stánkoch, bikeshopoch, obchodoch Tesco a na pumpách Slovnaft a Agip. Presvedčia vás nasledujúce čísla dať si s Bikerom niekoľko čísel? Presvedčte sa sami!







50. Toľko bikov, komponentov a udalostí zmenilo svet mountainbikingu za posledných 36 rokov, ktoré uplynuli od prvých mountainbikových pretekov na svete. Prvé mountainbiky z hliníka, prvé odpružené vidlice, ktoré chodili len v peknom počasí, a prvé fullíky, ktoré nechodili ani v slnečných tridsiatkach, a vyzerali tak, že by ste si o ne ani bicykel neopreli.





2000. Toľko riderov sa každoročne postaví na štart masových zjazdových pretekov Megavalanche, aby sa lakeť na lakeť pustili na 30 kilometrový zjazd dolu francúzskymi Alpami a spoločne prekonali 2000 výškových metrov. Riderom ako Brendan Fairclough, Sam Blenkinsop, alebo Matti Lehikoinen sa to podarilo za menej ako hodinu.





6. Presne toľkokrát vyhrala enduro legenda René Wildhaber slávnu Megavalanche. Interview so švajčiarskou ikonou vytrvalostného downhillu, ktorá si na svojej farme postaví novú kôlňu na drevo, potom si dá dole integrálu a vypráši konkurenciu aj na XC pretekoch, nájdete na štyroch stranách.





30. Toľko kilometrov má okruh po nádhernom severoslovenskom okolí Rajeckých Teplíc, ktorý sme pre vás zmapovali do nového čísla. Parádne výhľady na Súľovské skaly a z Lietavského hradu, technické zjazdy a výšľapy na stále sa meniacom povrchu potešia každého milovníka XC/AM/EN jazdenia minimálne tak ako Filipa Polca, ktorý tu každoročne trénuje.





1700. Toľko metrov má skackavá zjazdová trať Kona bikeparku Bachledova. Okrem nej sme pre vás otestovali aj druhú, freeridovú trať, a recenzia jedného z našich najmladších bikeparkov v nádhernom prostredí Vysokých Tatier, ktorý pomáhal stavať všadeprítomný, no šikovný Filip Polc, je na svete.





1, 2, 2, 3, 6. To nie je číslo na horúcu linku za 300 eur na minútu, ale počet testov v novom Bikeri. Jedna športová minikamera, dve helmy, dva ruksaky, tri biky a šesť trailových plášťov, ktoré vám pomôžu vybrať si na leto nové pózovacie vecičky. Okrem XC-čka a AM-ka tu nájdete aj jedno z najlacnejších DH-čok vôbec – CTM Mons!





360. Toľko stupňov (ale aj viac) rotovalo viac než 30 riderov na jednej z najlepších freestyle akcií roka Dirt Massacra 2011 v Košiciach. Okrem reportu o vymakaných trikoch, ktoré tu chalani zatočili nájdete v BMX sekcii aj spotchecky ďalších dvoch skateparkov na východnom Slovensku.





Ak sa vám čísla nového Bikera páčia, skočte si preňho, alebo si ho rovno objednajte za výhodnú cenu na www.biker.sk, pokojne aj do Českej Republiky.





Dúfame, že sa vám bude páčiť!

Biker mag crew

Diskuze

  • anonymní uživatel mato-rider 5.7.2011 v 15:25

    mam ho a je dsot o nicom .... toto cislo ..

  • anonymní uživatel eastpark 14.7.2011 v 9:51

    ses dobrej, sam ses dost o nicom

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí