Lipa furt lajf / bike + party = Lipa fest

Autor: Tomáš Černý, vydáno: 15.7.2011

Tak takovýhle zajímavý název ponese 3. závod WBS. Kdo mu porozumí, nebude litovat, neb zdá se být velice výstižný.

Prázdniny jsou v plném proudu, od posledního roundu ve Slopném již uplynul nějaký ten pátek a tak není divu, že se bikerskému jedinci prahnoucímu po tom našem bikerallyovém štýlu můžou objevovat abstinenční příznaky, které je třeba rychle ukojit. A to nejlépe adrenalinovou jízdou po nakloněné rovině, pěkně seshora dolů, cestou necestou.



Upgrade tratí
Tímto bychom vás chtěli pozvat na pokračování WBS seriálu v pořadí 3. závodem v Lípě. Místní domorodá Bandos Lipos stejně jako v loni a předloni a příští rok, připravila dvě bikerallyové tratě (tunning tratí samozřejmě proběhl), které bude třeba při samotném závodě ojet každou dvakrát, takže 4 ostré měřené průjezdy.

Duálek pro hravé
Komu lesní dávka nebude stačit, má možnost utkat se v duálovém bonusovém fajtu (dva jedinci, grip na grip vpuštěni na trať současně, samo sebou nejpomalejší máte padáka). Návrh dualové tratě jak jinak než pod taktovkou mistra Červenky.





Agro – párty
Co by to byl za Lipský závod bez pořádné třešničky na dortu. Jak již datum s taktickou sobotou napovídá, zůstane i po závodě kopec (louka) plný srandy a zábavy. Připravena bude dualová podvečerní speciálka (start 20h),do které se může přihlásit kdokoliv. Kdo se nebude cítit na soupeření na kole, může si vlézt do pytle, hodit kládou, škubnout šňůrou a užít si srandy a dalších překvapení, kolik hrdlo ráčí. To vše za doprovodu DJ´s Sova a Robish (svoboda hluku i stylu).

Zadarmoooo
Stany s občerstvením a pitím budou taky na místě. Prostě takový Lípa Fest. Samozřejmě že vstup bude free, volný, zdarma, za nic, možeš, poť, už se neplatí, není tu plot, dej mi razítko, puč mi pásku. Může přijít kdokoliv, těšíme se na vás.





Foto: Husar, Javorský, Lípa 2010

Více info na: www.BikeGeneration.cz

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí