Tomáš Slavík vyhrává EURO series a ČP

Autor: TomasSlavik.com crew, kategorie: Video, vydáno: 28.9.2011

Tomáš Slavík po posledním závodním víkendu v Peci pod Sněžkou vítězí celkově v seriálu Euro 4X series a v Českém poháru.

Uplynulý víkend v Peci byl rozhodující pro celkové pořadí nejen v Euro 4X series, ale i v Českém poháru. Tomáš Slavík do tohoto víkendu nenastoupil moc příjemně. Při čtvrtečním tréninku na zdejší trati měl nejtvrdší pád sezóny a vůbec nebylo jisté jestli se závodu zúčastní. Nakonec do závodu nastoupil a udělal dobře. Jeho jízda byla opatrnější než jindy, ale v každé jízdě vítězil s náskokem a na trati vypadal hodně sebevědomě. Ve finálové jízdě šel od startu nekompromisně na 1.místo, ale ve čtvrté zátačce bohužel padá a dojíždí na nepopulárním 4.místě. Ovšem i toto umístění mu stačilo na to, aby vzal celkové první místo v obou sériích!







"Před víkendem jsem vůbec nevěděl jestli do závodu nastoupím. Byl jsem hodně bolavej ze čtvrtečního pádu, kdy jsem asi v 50 km/h narazil čelně hlavou do nájezdu skoku.



Naštestí jsem si nic nezlomil, ale otřes mozku a celé pohmožděné tělo nebylo přesně to, co jsem potřeboval. Do závodu jsem nakonec nastoupil, ale jezdil jsem hodně opatrně, což bylo znát i na moji kvalifikační jízdě.



V samotném závodě se mi jezdilo docela dobře, nechyboval jsem a připadal jsem si docela rychlej. Ve finále jsem dal dobrej start a klukům trochu ulítl, ale pak jsem vlastní chybou šel ve čtvrté zatáčce k zemi. I to se někdy stává. Jsem rád, že se mi nic nestalo a i tak mi to dalo na celkové vítězství v Euro series i v Českém poháru."



Další závod, kterého se Tomáš bude účastnit je zakončení bikové sezóny a to není nic jiného než MRSN 4DOWN. Více info na www.facebook.com/tomslavik63



Diskuze

  • anonymní uživatel manííík 7.10.2011 v 15:01

    Nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička ?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí