Představení: projekt JČR

Autor: Mad Moss Films, vydáno: 25.4.2012

ikonaZkratku JČR není třeba snad ani představovat – tato oblast české, pardon, Jihočeské republiky je bikování zaslíbena. Stejnojmenný projekt JČR si dal za cíl zmapovat vše podstatné co se udá na jihu Čech v roce 2012.

Zde je krátké představení od osob nejpovolanějších, tvůrců z Mad Moss Films.

Rádi bychom dnes představili náš nový projekt JČR zaměřující se, jak jistě mnozí z názvu pochopili, na jižní Čechy a místní bikovou scénu.

Už delší dobu jsme tento nápad nosili v hlavách a cítili, že si náš rodný kraj, zdejší lokality a především jezdci a přátelé zaslouží větší pozornost, takže nastal ten pravý čas chopit se nářadí, řidítek, kamer a vše zrealizovat.

Na podzim jsme se rozhodli podstoupit první fázi a dát našemu točení trochu formu, takže jsme založili Mad Moss Films, jakožto mladý dvoučlenný tým nadšený do natáčení a focení, stejně tak jako do samotného ježdění, cestování a všeho co k tomu patří. V zimě jsme se potom zavřeli do dílny a připravovali si sami veškerou natáčecí techniku, aby i to nejzmlsanější oko mohlo být spokojené. Natáčet budeme v průběhu celé letošní sezóny 2012 a vše dokončit plánujeme na přelomu podzim/zima tohoto roku.





Těšit se můžete na příděl poctivého sjezdu, prašného dirtu, prosluněné letní pohody, kterou máme všichni rádi a především jihočeského freerideingu. Uvidíte známé i neznámé domácí lokality a spoty samotných jezdců, bikeparky Lipno, Monínec a Špičák, který jsme si tak trochu přivlastnili, dirtovou klasiku z Milevska, i netradiční trailsový Lesík a plno dalšího… To vše v podání nejlepších jezdců, které Vám zde však hned teď neřekneme, ať se máte na co těšit.

Pokud chcete vědět víc a dřív než ostatní, sledujte naše stránky na facebooku, kde budeme postupně vydávat aktuální informace a fotky z natáčení a akcí, kterých se budeme účastnit. A samozřejmě dál také sledujte dolekop.com.

Stay tuned…

Mad Moss Films

Diskuze

  • anonymní uživatel TR. 25.4.2012 v 6:46

    hurá

  • anonymní uživatel Jerry 25.4.2012 v 11:27

    .nasrat na Fejsbuk...

  • anonymní uživatel lutte (jandakar (a) seznam.cz) 25.4.2012 v 16:19

    Držim palce ať se dílo vydaří.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí