Info: Strenght in Numbers v Praze!

Autor: Fullface Productions, vydáno: 24.4.2012

ikonaFULLFACE PRODUCTIONS ve spolupráci s RED BULL a TREK BICYCLE pro Vás připravují 9. května premiéru nejlepšího mountainbikového filmu letošního roku Strenght in Numbers od Anthill Films.

Anthill Films v koprodukci s Red Bull Media House představují nový mountainbikový dokument Strenght in Numbers, jehož cílem je spojit všechny milovníky horských kol bez ohledu na národnost, věk nebo disciplínu. Nezáleží, zda preferujeme downhill, freeride, dirt jump, slopestyle nebo all mountain. Jestli jsme profesionály nebo jen příležitostnými bikery. Všichni totiž na to jdeme úplně stejně. Nasedneme na kolo, uchopíme pevně řídítka, opřeme se do pedálů a vyrážíme vstříc tomu, co milujeme.





Během dvou let objel štáb Anthill Films celou řadu neskutečných míst, přírodou či člověkem stvořených pro MTB. Tvůrci dovedli spojit čirou akci se zajímavými rozhovory a to s těmi nejlepšími světovými ridery jako je Brandon Semenuk, Wade Simmons, Gee Atheron, Matt Hunter nebo Thomas Wanderham.





Letos tomu bude 10 let, co Anthill Films natočil svůj první film The Collective. S každým novým filmem se Anhtill Films snažili nastavit laťku zas o něco výš, aby byl divák filmem opět ohromen. Strenght in Numbers není jen o akčních záběrech na plátně, tvůrci také chtějí, aby divák po jeho shlédnutí odcházel s zážitkem. Premiéra se tak nebude konat v klubu, jak jsme na to byli doposud zvyklí, ale v moderním kině. Konkrétně v kině Atlas nedaleko pražské Florence. Dvě (v případě velkého zájmu tři) po sobě jdoucí projekce proběhnou v červeném sále, který je vybaven 2K projektorem a zvukovým systémem Dolby Digital. Po skončení bude následovat přesun na afterparty do nedalekého klubu XT3.





Potvrďte svou účast na FACEBOOKu a nezapomeňte si rezervovat sedadlo na promítání od 20:00 nebo od 21:00.

foto: Sterling Lorence

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel DD (deathdog (a) punkbike.org) 24.4.2012 v 21:45

    BO ZI

  • anonymní uživatel REC 25.4.2012 v 0:02

    Aj v Brne by to bylo fajne!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí