SR Suntour hledá členy Duro Rookie Teamu

Autor: Keli, vydáno: 23.5.2012

ikonaPodporovat nadějné mladé talenty bylo vždy důležitou součástí sponzorské filosofie značky SR SUNTOUR. Jezdci jako Marius Hoppensack a Ludwig Jäger byli kdysi členy našeho Duro Rookie týmu, předtím než dosáhli slávy a bohatství přeměnou v profesionály.

Hledáme bikery, kteří chtějí získat místo v SR Suntour Duro Rookie týmu hned vedle Maxe Fredrikssona, Antona Thelandera a Lukase Knopfa. Úspěšní žadatelé se budou učit od ostřílených profesionálů, kteří jim ukáží jak to chodí. Například: co je důležité při focení a jak řádně jednat se sponzory a médii. Rozhodovat se bude na základě video soutěže, která proběhne na facebookových stránkách SR SUNTOUR, kde mohou návštěvníci hlasovat pro svého oblíbeného jezdce.

Pokud tě tato nabídka oslovila, natoč a pošli také video, které osloví co nejvíce fanoušků SR SUNTOUR, kteří budou tvořit hodnotíci porotu! A navíc ambasadoři Duro Rookie týmu Marius Hoppensack a Ludwig Jäger vyberou výjimečné jezdce, aby odměnili velice zajímavými cenami jako je např. nová vidlice SR Suntour Duro RC.





Pro přihlášení do soutěže jednoduše nahraj video (na Youtube apod.) tvého ježdění nebo ho pošli e-mailem na durorookie@srsuntour-cycling.com. Návštěvníci stránek pak budou moci hlasovat pro svého favorita, přičemž o vítězi rozhodne nejvyšší počet zdvižených palců. Každý kdo napíše komentář k jakémukoli videu, bude také zařazen do slosování o vidlici SR Suntour Duro RC.

Soutěže se mohou zúčastnit jezdci z celého světa. I ty se můžeš stát členem rodiny SR Suntour, stejně jako náš top MTB jezdec Tomáš Zejda.

Přidej se k nám na www.tinyurl.com/durorookie

Oficiálním dovozcem značky SR Suntour do ČR je firma BP Lumen – www.bplumen.cz/srsuntour

Diskuze

  • anonymní uživatel TR. (4ton (a) seznam.cz) 23.5.2012 v 6:17

    to je slovo do pranice

  • anonymní uživatel guiseppe (joshiki (a) seznam.cz) 23.5.2012 v 12:07

    to zní lákavě :) škoda že jsem už starý :D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí