TZ: Suzuki Nine Knights MTB

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 7.6.2012

ikonaNa konci srpna se opět konat akce Suzuki NINE KNIGHTS MTB presented by G-Shock, na Wildkogel-Arena Neukirchen Bramberg se opět utkají ti nejlepší světoví freerideři, ale šance zúčastnit se je i pro nás, normální smrtelníky. Stačí se zapojit do video soutěže CONTOUR WANNA BE A KNIGHT.

Od 20. do 26. srpna budou všichni hledět co předvedou na kopci Wildkogel hvězdy pozvané organizátorem akce Andi Wittmannem. Mezi pozvanými najdeme taková jména jako Martin Söderström, Yannick Granieri, Andreu Lacondeguy, Kurt Sorge, Geoff Gulevich a mnoho dalších.





CONTOUR WANNA BE A KNIGHT – chceš se dostat do kvalifikace pro hlavní závod nebo alespoň pro Contest Day? Je jedno, jestli jezdíš na kole nebo to umíš s kamerou. Pro filmaře není samozřejmě rozhodující co natočí, ale jak to natočí, důraz bude kladen na kvalitu snímků, úhly natáčení a v neposlední řadě i schopnosti správně video sestříhat.

Pro další informace klikej na tyto odkazy: pro jezdce, pro filmaře.

A pokud holdujete více než freeride enduru – v týdnu před Suzuki NINE KNIGHTS MTB presented by G-Shock se uskuteční akce Wildkogel Trail Master, spojení tří závodů: pumptracku, dualu a endura – vítězem se stane nejuniverzálnější jezdec z těchto tří disciplín – report z loňského ročníku Wildkogel Trail Master je zde.





Další informace na http://nineknightsmtb.com

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí