reklama

Vyhlášení soutěže se Specialized Bike Park Pohorje

Autor: Keli, vydáno: 26.6.2012

ikonaPři příležitosti našeho spotchecku mariborského bikeparku Specialized Bike Park Pohorje jsme spolu s tamním provozovatelem uspořádali soutěž o pobyt + permice. A již máme vítěze.

Podmínky soutěže byly jednoduché, stačilo se jen zaregistrovat a pak mít štěstí. A bylo o co hrát – hlavní cenou byl all inclusive prodloužený víkend v bikeparku Specialized Bike Park Pohorje v ceně 681 Euro – pátek až neděle – 3 dny ježdění, dvakrát nocleh v apartmánech Bolfenk s plnou penzí (oběd, večeře v pátek; snídaně, oběd a večeře v sobotu a snídaně a oběd v neděli) – to vše pro tři osoby.




Pohled od horní stanice lanovku – Maribor máte jako na dlani



Ačkoliv hlavní cena byla za téměř 17 tisíc korun, během čtrnácti dnů, se zaregistrovalo pouze 301 lidí – o to byla větší šance na výhru.

Ale dost bylo omáčky, jdeme na vítěze. Vítěze losoval manažer Specialized Bike Park Pohorje Matej Obu, resp. jeho kolega, který měl za úkol určit číslo od 1 do 301. A vítězné číslo bylo 199. Stodevade­sátoudevátou registraci uskutečnila dívka, Lenka Škůrková, která se tedy stala tou šťastnou a užije si prodloužený víkend v Mariboru.

Gratulujeme!




Apartmány Bolfenk – tady bude Lenka spolu s dvojicí kamarádů nebo kamarádek bydlet



A pro všichny ostatní co nevyhráli máme doporučení: Specialized Bike Park Pohorje je z ČR kamenem dohodil a rozhodně stojí za návštěvu.

Diskuze

  • anonymní uživatel Fanda (b) 26.6.2012 v 8:39

    Me gusta :)

  • anonymní uživatel DD 26.6.2012 v 10:17

    hehe, asi fanousek Pastrany :-)

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 26.6.2012 v 13:11

    užij:-)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí