Ještěd: Turistická Trail Opening

Autor: Tandlis, vydáno: 3.9.2012

ikonaPo letošním doladění základní tratě La Spaghetta, vyšperkování o Drop Zone a macatou klopenku, se nám ve spolupráci s areálem podařilo rozjet úpravu skoro zapomenuté Turistické sjezdovky do podoby freeride trailu pro méně náročné nebo zkušené bikery.

Přijeďte tedy ve dnech 8. – 9.9.2012 prověřit nově přebudovaný trail Turistická v Bikeparku Ještěd.

Na víkend jsme si pro Vás připravili:

* Zvýhodněné jízdné lanovky: 1 den 390 Kč, 2 dny 590 Kč
* V sobotu provoz lanovky Skalka prodloužen do 20:00
* Prezentace kol AGang FSX 2013
* Možnost kempovaní zdarma na centrálním parkovišti (v obou patrech parkovacího domu)
* Zázemí pro základní servis vašich kol, hudba, videoprojekce





Diskuze

  • anonymní uživatel Cabra (jvtenedor (a) gmail.com) 3.9.2012 v 21:02

    Alelujá, že by již někdo začal na Ještědu uvažovat trocha podnikatelsky. jen tak dále a myslím si, že Ještěd může být v budoucnu hodně zajímavým spotem.

  • anonymní uživatel APX 4.9.2012 v 0:41

    jj, změnilo se vedení provozovatele areálu a je to úplně o něčem jiném. Letošní sezóna byla taková testovací, hodně jsme mákli, ale máme ještě spoustu plánů takže příští sezóna už by měla stát opravdu za to.

  • anonymní uživatel Alda Liberec 4.9.2012 v 15:19

    Myslim že Ješted ma velký potencial ale vedení a přístup k bike parku je žalostný. A do budoucna si myslím že co se týče tratí na kolo spíše ubyde než přibude. S pozdravem Alda. Sacher

  • anonymní uživatel aley 4.9.2012 v 19:02

    jenom se tam zapomělo napsat kolik je sportovní areál v dluhu.(čtvrt miliardy kč)a opět to zaplatí všichni liberečtí. super.

  • anonymní uživatel APX 4.9.2012 v 20:15

    aley: a kam bys to chtěl napsat? Samozřejmě je to pravda, ale to je záležitost tehdejšího politického vedení města, které areál "chytře" pronajalo společnosti Snowhill. Pokud to má něco společného s bikeparkem a současným provozovatelem areálu, potažmo jeho vedením, tak pouze to, že je to překážkou jeho rozvoji.

  • anonymní uživatel mamabiker (mamabiker (a) seznam.cz) 10.9.2012 v 13:17

    asi tomu nerozumím, ale Jeětěd jsme letos vyzkoušeli jednou asi před měsícem a byl to hrozný zážitek. Špageta plná volných kamenů, rozbořené hrany nájezdů a špičaté kameny v dopadu skoků. Po poježdění na Špičáku, kde snad každý den procházejí trať s hráběmi, takže víte za co platíte, je " Bikepark Ještěd" a cena lanovky šok.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí