MeatFly BigShock! Freestyle Meeting 2012

Autor: Keli, vydáno: 28.9.2012

ikonaI letošní mezinárodní sportovní veletrh SPORT Life bude provázet bohatý doprovodný program, jehož dominantním bodem bude MeatFly BigShock! Freestyle Meeting 2012.

Již jedenáctý ročník závodů freestylových disciplín BMX a MTB se přesouvá do pavilonu C, jehož návštěvníci budou svědky skvělých výkonů špičkových jezdců.
Na všechny příchozí čeká skvělá show, ve které se představí nejen jezdci na kolech, ale také na speciálních motorkách, tzv. MX pitbike, skateboardisté a další.

MeatFly BigShock! Freestyle Meeting 2012 je vyvrcholením sezóny freestylových sportů, jehož prestiž tvrdí jedenáctiletá tradice.
Každý návštěvník bude mít možnost projít si stánky našich partnerů, nakoupit si/dostat/vyhrát něco pro sebe a své blízké a hlavně užít si jedinečnou show, ve které nebude nouze o salta, otočky a další nejefektnější triky na kolech i na motorkách!





4.10. ČTVRTEK
Čtvrteční program bude zahřívací, což ale neznamená, že nebude nic k vidění. Profesionální jezdci teamu MeatFly a jejich hosté se budou prohánět po překážkách v rámci exhibic.

5.10. PÁTEK
V pátek bude krom exhibic probíhat také contest pro jezdce BMX v disciplíně STREET. Nejlepší jezdci této oblíbené disciplíny budou ohodnoceni skvělými cenami od partnerů.

6.10. SOBOTA
Sobota bude tradičně nejsilnějším dnem, ve kterém se utkají profesionální jezdci BMX a MTB a změří své síly v jednom z největších indoor závodů v ČR. Krom profíků se utkají o své místo na slunci také jezdci BMX v nižší kategorii expert. Ke skvělému zážitku dopomůžou také exhibice MX Pitbike jezdců na jejich speciálním big air jumpu a skvělá hudba po celý den.

7.10. NEDĚLE
V neděli se odehraje závod jezdců MTB v kategorii expert, krom toho budou k vidění jamy a volné ježdění a v minirampě a na street sekci. Nedělní atmosféra bude jako vždycky pohodová a slibuje skvělé výkony od všech zúčastněných. K vidění budou také jezdci na MX Pitbike na svém mobilním big airu.

Partner MeatFly BigShock! Freestyle Meetingu 2012, firma O´Neal, přišla se speciální nabídkou pro všechny ambiciózní jezdce – během soboty a neděle budou zástupci firmy Ride Hard (distribuce O´Neal pro ČR) hledat 2 jezdce (MTB + BMX), kteří je zaujmou svými sportovními výkony, stylem a image. Těmto dvěma jezdcům poté nabídnou možnost spolupráce, která se v budoucnu může změnit ve formu sponzoringu, vše bude záležet na vybraných jezdcích!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí