Video: X-Ride Challenge 2012

Autor: Rades, kategorie: Video, vydáno: 28.10.2012

ikonaO víkendu ve dnech 7.-8.9.2012 se v Lešné u Valašského Meziříčí uskutečnil již pátý ročník závodu X-Ride Challenge 2012 Memoriál Romana Bara. Závod se tradičně odehrával v areálu lešenského výletiště na bývalé BMX trati.

Závodu se zúčastnilo na 45 přihlášených a to jak začátečníci, kteří sbírají své první zkušenosti, tak i zkušení borci.

Původní profil trati zůstal zachován, je doplněn skoky, klopénkami a technickými úseky. Trať je technická a rychlá, vyhovuje jak fullům tak i HT.

Systém závodů se oproti předchozím ročníkům neměnil. Všichni přihlášení podstoupili 2 kvalifikační jízdy a prvních 16 nejlepších se proti sobě utkalo ve vzájemných vyřazovacích jízdách, v dualcrossu. Mimo hlavní kategorii dualcrossu byli také vyhodnoceny a oceněny kategorie junioři do 14 let, ženy, FULL a HT a soutěž o nejlepší trik BEST TRICK.

Pavoukem v prestižní kategorii dualcross nejlépe prokousala trojice David Čunek, Jan Nečada a Tomáš Klanica. Kompletní výsledky, foto a video na webu www.x-ridechallenge.cz

Letošní ročník 2012 byl atraktivní, počasí vyšlo nádherně a atmosféra závodu s podporou skvělého speakera Honzy „Waclava“ Václavíka gradovala.

 

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí