reklama

Video: Dedicated - Rob Trnka

Autor: René Eckert, kategorie: Video, vydáno: 2.4.2013

ikonaPředstavení kraslického fotografa a bajkera Roba Trnka prostřednictvím třetí epizody série Dedicated, kterou připravuje René Eckert. Výtečné video, výtečné ježdění a stejně dobrý Rob Trnka.



Video: René Eckert – www.blickinsfreie.de

Diskuze

  • anonymní uživatel maloun (petrmaloun (a) volny.cz) 2.4.2013 v 19:02

    kořeny a mlha v duši mountajnbajku vždycky sluší :DDDDDDD

  • anonymní uživatel radari 2.4.2013 v 19:53

    Kurna , video pekny . Ale na rovinu bych doporucil to namluvit v cestine a hodit pod to titulky . Dost to tou czechglinction ztraci .
    Znova video supr.

  • anonymní uživatel Roman Vacek 2.4.2013 v 20:33

    No vidíš, a mně zas titulky u videa vaděj, protože nestíhám sledovat děj. Rob si na nic nehraje, mluví, jak se sám naučil, přijde mi to přirozený - stejně jako jeho fotky. Samozřejmě předpokládám, že to kluci chtěj poslat do světa, jinak by to bylo samoučelný.

  • anonymní uživatel radari 2.4.2013 v 21:46

    prave proto ,ze pokud to jde do sveta .. tak bych byl pro titulky .)Zbytecne to shazuje jinak kvalitne odvedenou praci .

  • anonymní uživatel Andy 2.4.2013 v 21:51

    Skvele video a suhlasim s radari-m. Cestina by tomu rozhodne prospela.

  • anonymní uživatel Tomas 2.4.2013 v 22:06

    paráda :) ale chodíte nak často na doraz kucíí :D

  • anonymní uživatel Petrik 2.4.2013 v 22:17

    Jn.. videjko super ale ta anglictnia demence docela nechapu naco si hrajete :) jste snad cesi ne? tak proc to omg nenamluvite cesky nebo snad stim chcete prorazit do sveta? a jestli jo tak asi moc ne pac ta anglictina je des :D ale jinak videjko fakt parada :)

  • anonymní uživatel Jr. 2.4.2013 v 22:30

    Jelikož René Eckert asi není Čech a snaží se tímto o nějaký multikulturní projekt, nevidím jediný důvod, proč by to němelo být namluveno czengličtinou... rodilej Čech nebude mít perfektní přízvuk ani po XY letech života v zahraničí. Angličan mu však rozumí a to je hlavní. A rejpat bude teda zase jenom Čech.
    Petrik: Lepší mluvit anglicky s echt českým přízvukem, než neumět napsat ani větu česky ;).

  • anonymní uživatel Čárys ze 720 cé zet (seven20 (a) volny.cz) 3.4.2013 v 4:59

    Tak věčené téma Angličtina.
    Bože.
    Jsem studoval Nemčinu, Ruštinu, Francouzšinu. Na gymplu, a základce.
    Anglinu jen z filmů, rozhovorů při cestách po světě, atd. A všichni, kdo někdy opravdu žili v cizině, a ne v komunitě čechů, ví, že je to jedno jak, hlavní je se domluvit. Znám mnoho lidí, co maj superpřízvuk a melou píčoviny...lepší je pak kompletně mlčet v češtině.

    O to tu přece nejde.
    Jde o ježdění.
    A to má Rob, stejně jako focení, na velký úrovni. Za mě obrovskej respect za jeho práci, za to kam se dostal, a v neposlední řadě i za odvahu vydat na českém serveru tohle videjko.

    Proč, je zřejmé.

    Jen tak dál, Robe.
    Hodně štěstí kompletně - M.

  • anonymní uživatel Tomek 3.4.2013 v 6:27

    Souhlas s Čárysem, Rob je frajer!

  • anonymní uživatel KUbajsz (kubajsz (a) gmail.com) 3.4.2013 v 8:53

    podle mě nenajdete angličana, kterej by si rejpnul do robovo angličtiny. Naopak jsou rádi, že se snaží mluvit jejich řečí tak, aby mu rozuměl celej svět. Ale češi, kteří neuměj ani anglicky a bohužel ani česky, tu rejpou o sto šest. Ach jo, připomínáte mi skopčáka, kterej přijde do český hospody a objednává si v němčině. Jinak videjko supr, výborná atmoška ...

  • anonymní uživatel lupa (downhillmadness (a) seznam.cz) 3.4.2013 v 9:15

    Roba jsem bral dlouhou dobu jako skvělého fotografa. Loni jsem s ním chvilku jezdil (nebo spíše dost za ním) :) na endurku u nás v kruškách a nechápal jsem....štýlo jak prase. Ono to dá rozum když fotí riders jako C.G, Lopéze atd. že za nima s tím foťákem také musí udržet rychlost :)Respekt jemu a po americku jsem mu rozuměl a to je u mne co říct....:)

  • anonymní uživatel peto(dude) 3.4.2013 v 10:00

    Vyborne a ta anglictina je svojim sposobom krasna. 4 lupa - navstiv svoj mail prosim.

  • anonymní uživatel Petrik 3.4.2013 v 10:11

    Jr: ses docela trapnej a meles hovna strejda zije 12let v americe a nikdy bys nepoznal je je cech.. a to ze se chytas toho ze jsem se preklikl a napsal blbe slovo vypovida akorat o tom ze ses asi fakt na bodu mrazu. ale ono za tou ohradou ze asi neni potreba. beee :))

  • anonymní uživatel Petrik 3.4.2013 v 10:15

    KUbajsz: jeslti to bylo name tak nevim co povazjes za rejpani ja rozhodne nerejpu psal jsem ze videjko je super obdivuju takovou praci protoze sam bych to udelal jen me sere ze si cesi furt na neco hrajou ale aby udelali neco pro stat to ne... furt jen melou sracky jak jsme v prdeli ale kdyz se ma neco udelat jdou do hospody nebo nadavaj doma za televizou. stat ma byt o lidech ne o par dementech kteri si snama vytiraj prdel!!

  • anonymní uživatel Petrik 3.4.2013 v 10:15

    neudelal*

  • anonymní uživatel lucky bastard 3.4.2013 v 10:34

    zase se královky bavím, tady ty debaty nikdy nesklamou. Rob odvedl výbornou práci, ale to je jeho standart :)

  • anonymní uživatel lupa (downhillmadness (a) seznam.cz) 3.4.2013 v 12:41

    peto(dude)- máš to tam....

  • anonymní uživatel peto(dude) 3.4.2013 v 14:03

    4 lupa - vdaka pekne

  • anonymní uživatel lutte (jandakar (a) seznam.cz) 3.4.2013 v 15:15

    Respekt Robovi, neznám ho osobně jen jsem s ním hodil jednou řeč a je to fajn chlapík. Fotky dělá super, videjko se mi líbí. Ale! Sdílim názor těch, že pokud mluví do videa a né z patra, tak si to mohl připravit a třeba od někoho nechat zkorigovat. Nejsem nějakej lingvista ale trhá mi to uši a sráží to trochu jinak velice podařené dílko. Můj názor.

  • anonymní uživatel len 3.4.2013 v 18:33

    ti, co tu kritizují angličtinu evidentně nepochopili, že to video je o něčem naprosto jiném.

  • anonymní uživatel Petrik 3.4.2013 v 19:23

    ale moc dobre to chapem sak nikdo tady nerekl ze to video je shit je to super prace navic kluci umijou jen ta anglictina proste kazi celkovej dojem z toho videa protoze zni no... tak jak zni

  • anonymní uživatel Los tomanos (lostomanos (a) gmail.com) 3.4.2013 v 20:08

    Děti, strčte si do hlav mozky a používejte je...

    Kubajsz: Němci si myslím že jsou ještě fajn, co není fajn je: "Zdrástvuj djěvoška, soroktri....poněmáješ?"
    Jr: Jo woe! si trapnej! :D

  • anonymní uživatel peto(dude) 4.4.2013 v 8:43

    Gycistom vadi ta anglictina. Oni miluju veci uhladene az ulyzane do uchylna. Napriklad keby Cindy Crawford nemala to znamienko bola by tuctova a nezaujimava. Mne ta anglina tam pride ako to znamienko - chybicka "krasy" ale bez nej nuda. A ked si predstavim, ze to tam narozprava dakto so strasnou snahou o super anglinu tak to uz by bol grc a gyc. To by ste museli zavolat nejakeho echt anglana, aby to bolo relativne ok. Toto je ok a vsimnite si nabuduce, ze ako vam nevadi ked kukate video kde hovori anglicky nejaky spaniel ci talian. Tak isto tato anglina nevadi necechom.

  • anonymní uživatel honzakrepelka 4.4.2013 v 9:58

    jenom jestli ti, co tu volají po češtině a anglických titulkách umí vůbec anglicky?

  • anonymní uživatel bok 4.4.2013 v 14:32

    pěkný

  • anonymní uživatel radari 4.4.2013 v 17:47

    :) je mile jak to zvas nikdo stou anglictinou nepochopil . A je spravne ze bojujete za sveho spolubikera za kazdou cenu!

    A proto se pridavam na stranu neaglictinaru ... at si to rika jak chce .Vsak je to jeho vizitka ne. Mir a lasku vsem ! At uz de ten snih do prdel..ee

  • anonymní uživatel Jr. 4.4.2013 v 22:21

    Petrik: Že strejdovi gratuluji. U tebe jsem nenarážel na žádnou pravopisnou chybu. Ta uteče každýmu. Narážel jsem na to, že píšeš jako absolutní MORON! Začni s dokonalostí u sebe, pak kritizuj ostatní. My si možná na něco hrajem, ale ty by ses měl alespoň trochu snažit se prezentovat jako vyspělej člověk. Nebo si na něj alespoň hrát.
    Zdar a sílu, já jdu zase zamrznout.

  • anonymní uživatel Petrik 5.4.2013 v 15:08

    Jr: ja nepotrebuju byt dokonalej a uz vubec ne se snazit abych vypadal jak vyspelej clovek aspon si nanic nehraju a su takovej jakej su a je mi to docela fuk jestli pusobim jako dement nebo ne ty taky nepises zrovna 2x jako vyspelej clovek podle me ani nejsi a jen tu na forech ze sebe delas neco co vubec nejsi ale to uz si psal sam :)

  • anonymní uživatel Jr. 5.4.2013 v 18:43

    Těší mě každý tvůj komentář :). Dokážeš i hloupého člověka, jako jsem třeba já, učinit chytrým.

  • anonymní uživatel Karel N. (info (a) itx.cz) 6.4.2013 v 0:29

    Video paráda. Hned mám chuť si zajezdit, je to přesně můj šálek kafe. Jinak by mě zajímalo, co to maj za hadry že jim to nepromokne (a nebo se s tím nemažou a jezdí mokří?).

  • anonymní uživatel Markeet 6.4.2013 v 2:35

    Prijela jsem do kanady, a x krát přišlo na řadu téma angličtina. A všichni anglicky mluvící se kterými jsem se setkala naprosto nechápou jak se můžeme jejich jazyk naučit tak, že můžeme mluvit prakticky o všem, když nevíme slovo, tak to okecáme a vysvětlíme a prostě že se domluvíme, a většina z nich to doslova obdivuje. Na chyby v gramatice každý prdí, a nikoho to vůbec, ale vůbec nezajímá. Tedy, kromě anglicky nemluvícíh. Video boží.

  • anonymní uživatel Ondra 6.4.2013 v 11:28

    Video mě baví svoji atmosférou, navíc Robovu tvorbu mám rád, vždycky to mělo a má duši. Zábavná a totálně pravdivá je zmínka o tom, že vždycky tahal velký těla, velký skla a přiapdal si jako megaprofík, teď se spokojí s Olympusem, to je jak kdybych se slyšel, taky mě to přestává bavit se s tim tahat, nemluvě o tom, že i s levnějším tělem a sklem (furt je to ale třeba 20-25 litrů, co máte v báglu na zádech) se prostě blbě jezdí ;)

    Diskuze o angličtině LOL, czenglish taky moc nemusim, ale že by mě to pudilo k myšlenkám "to video je na ho*no, proč neni v češtině, na co si hrajou?", to fakt ne. Už se, nekteré zdejší milé děti, proberte.

  • anonymní uživatel Petrik 6.4.2013 v 13:12

    :-DDD takový kozy se daj fakt zažít jen tu Jr: nezajdem na pivko? :D

  • anonymní uživatel peto(dude) 6.4.2013 v 16:59

    4 petrik - Nestrapnuj sa tym pozyvanim. A nemyslim to tak prvoplanovo ako si ty asi myslis.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí