Rose Vaujany otevírá další kapitolu

Autor: Keli, vydáno: 17.4.2013

ikonaZávodní tým Rose Vaujany vstupuje do své druhé závodní sezóny. V letošním roce bude tým tvořit méně jezdců a celkově se mírně přikloní k enduru. Ale ani 4X a DH nedostane košem.

První sezóna Rose Vaujany byla velmi úspěšná, ale přesto téměř nezůstal na kameni kámen. V letošním roce tým má méně jezdců a zaměřením se mírně přikloní k enduru. Je to logické rozhodnutí, enduro teď jede a jeho potenciál se doposavad zcela neukázal.

4X ani sjezd nezůstane stranou. Plán zahrnuje kromě nové Světové enduro série a německé Enduro Series, také 4X Pro Tour, IXS Downhill Cup a Světový pohár ve sjezdu. Rose Vaujany nevynechá ani festivaly jako jsou Crankworx a Dirt Masters.





Manažer týmu Joost Wichman vidí velkou budoucnost v enduru (a nejen on, pozn. red.): „Jedná se o nejrychleji rostoucí disciplínu horských kol, která oslovuje potenciální zákazníky našich sponzorů. Úspěch je pro nás velkou výzvou, ale už nejsme úplní začátečníci, hodně jsme se naučili v loňském roce. Trans-Provence byl nezapomenutelný zážitek“.

Tým se skládá z Joosta Wichmana, Katy Curd (úřadující evropskou šampionku ve 4X) a Petrika Brucknera. Wichman dodává: „S tímto týmem můžeme být úspěšní v každé disciplíně. Hodně očekávám od Katy ve fourcrosse a Petrika v enduru.“





Velké plány máme přichystány na rok 2014, ale zatím je příliš brzy je prozrazovat. Zatím se soustředíme na právě probíhající sezónu, začala pro nás dobře, již máme na kontě tři vítězství,“ dodává Joost.





Kromě značky Rose a francouzského alpského města Vaujany je v letošním roce tým podporován také: Thirty7even, IXS, Fox, Magura, DT Swiss, Race Face, Continental, Carbo Cage, SRAM, Fizik, BBB, Phidra, RSP a Sony.

Sledujte Joosta, Katy a Petrika na webu, @RoseVaujany nebo na Facebooku.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí