Video: Vaujany - The French Alps

Autor: Rose Vaujany, kategorie: Video, vydáno: 19.10.2012

ikonaVideo představující obce Vaujany, titulárního sponzora týmu Rose Vaujany. Podívejte se jak tamní terén brázdí Nico Vink a Katy Curd na DH kolech a Petrik Bruckner s Joostem Wichmanem na enduru.

Vaujany jsou malou vesnicí ukrytou doslova ve stínu známějšího střediska Alpe d'Huez. Ve Vaujanech tradičně končí enduro závod, který se koná v rámci týdnu Megavalanche. Enduro tratí je v okolí mnoho, stejně tak i turistických stezek, ale nedoporučujeme na tyto turistické stezky odbočovat na kole, pokud tedy nejste milovníky ferrat a lezení po skalách s kolem na zádech jako Chris Akrigg (video). Pěkný trailík se během okamžiku změní na kolmou stěnu a o zábavu máte postaráno, tak jako my předloni.

Sjezdová trať ve videu neleží sice ve Vaujanech, ale v Oz Station, ale to jí neubírá na zajímavosti, velké kameny, všudy přítomný prach, tak jsme ji také zažili v rámci Avalanche Downhill Cupu.

Perlička na závěr: čím se obec nechlubí je tragická nehoda, v několika záběrech se vyskytující se, lanovky, při testech v roce 1989 při jejím pádu zahynulo 8 lidí.

Diskuze

  • anonymní uživatel Fanda (boguscz (a) seznam.cz) 19.10.2012 v 12:16

    ej Važany, Važany :D

  • anonymní uživatel 23 19.10.2012 v 13:46

    Vajany rulez, tam je to pecka i v zimě...
    23

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí