reklama

FFT Slopestyle 2013 - pozvánka

Autor: Michal Moravec, vydáno: 22.4.2013

ikonaZdravím všechny příznivce bikingu v Čechách. Sezóna pomalu nabírá obrátky a je čas si představit letošní, již pátý ročník závodu FFT Slopestyle 2013. Rád bych Vás všechny pozval na pohodovou sobotu 1. 6. 2013, plnou zábavy a adrenalinu, do FFT Bike Parku v Ústí nad Orlicí. Uvidíte nadupanou soupisku špičkových bikerů z Evropy. Závod se pojede od 13 hodin, kdy odstartujeme kvalifikaci všech přihlášených bikerů. Ti nejlepší pak poměří své síly s TOP 10 pozvanými jezdci z Norska, Maďarska, Polska, Německa a ČR. Přihlášky budete moci posílat od neděle 28. 4., kdy spustíme web závodu společně s promo videem, promo fotkami našich hostesek a událostí na Facebooku.
Těšit se můžete letos také na bohatý doprovodný program, který Vás bude provázet celým dnem. Uvidíte taneční vystoupení, budete si moci zasoutěžit, rodiče s dětmi si určitě přijdou na své při soutěžích, ve skákacím hradě a dalších atrakcích na dětském dnu, který je součástí závodu.





Tratě a překážky
Pro pátý ročník slopestyle závodu jsme si připravili několik novinek. Pro jednodušší představu přikládám plánek tratí. Opět budou dvě hlavní lajny s možností kombinace přes wallride. Základní koncepce se od minulého ročníku nemění, zaměřili jsme se na odladění chyb a problematických částí, takže jsme se zbavili spiny a od základu překopali dirt s vlnou. Všechny překážky upravujeme, rozšiřujeme dopady. Co bude tedy nového?
Stavíme rovnou lávku, která bude vysoká 5,5m a dlouhá 10m tak, abychom do tratí dostali zpět velký drop. Na lávce bude vybudován i prostor pro porotu a speakera. Jak již bylo řečeno, vznikne nový větší dirt po gapu, který bude mít dva nájezdy různých délek. Třetí hlavní novinkou bude spojení dvou posledních dopadů v jeden velký, na kterém budou vybírat bikeři ze 3 nájezdů délek od 5 do 10m.





Pozvánka, proč přijet?
Bude to velká podívaná a slopestyle svátek na české poměry. Občerstvení, toalety, parkoviště, možnost stanování zdarma, vše pro Vás bude připraveno již od pátku. Na páteční podvečer plánujeme otevřený best trick závod do foampitu (molitanu). Pojedeme o věcné ceny pro nejlepší tři zúčastněné. Zasoutěžit si může opravdu každý, neváhejte a přijeďte poměřit své síly s těmi nejlepšími. Do sobotního závodu jsme letos navýšili prize money na 20 000 Kč a věcné ceny v hodnotě 30 000 Kč. Ceny budeme mít připravené pro desítku nejlepších. Večer po závodě se od 8 hodin můžete těšit na after party, kde zahrají dvě kapely a nakonec to roztočí DJ.
Detailní představení pozvaných bikerů, kompletní plán sobotního dne včetně doprovodného programu, after party, možnosti ubytovaní, jak se dostat do FFT Bike Parku a další důležité informace, se dozvíte v dalším článku za 14 dní. Více informací také najdete průběžně na www.fftbikepark.com nebo na www.facebook.com/fftbikepark





Těším se na Vás všechny v sobotu 1. 6. 2013 v FFT Bike Parku v Ústí nad Orlicí, bude to jízda, dlouhý zábavný den, který se nám protáhne do ranních nedělních hodin.

Kontakt na pořadatele:
Michal Moravec
737 450 937
m.moravec@centrum.cz

See ya Michal





Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí