Pozvánka: Sony VAIO Joy Ride Fest

Autor: Keli, vydáno: 13.5.2013

ikonaOd 24. do 26. května bude celý svět hledět směrem do Polska, do Kluszkowce, na největším polském bikovém festivalu Sony VAIO Joy Ride Fest proběhne totiž mimo jiného i závod FMB World Tour.

Největší lákadla přisviští z Velké Británie, z bajkerů je to bezpochyby Sam Pilgrim a co se týče hudby tak legendární Gorillaz Sound System and drum'n'bassový Calix & Teebee.





Ale bude toho samozřejmě mnohem více – pro ty z nás, kdo na kole raději jezdí, než na koukají – jsou připraveny závody, ve kterých se každý může ukázat, co je v něm. Nejvýznamnějším závodem je zajisté NS Bikes Slopestyle zařazený do světové freeride tour, ani sjezdaři nezůstanou samozřejmě zkrátka a čeká na ně Diamondback Downhill.





Z dalších gravity disciplín nechybí ani aktuálně velmi populární enduro a rovnou závod polského enduro poháru EMTB Enduro, fourcrossaři si mohou spravit chuť na New Era Dual Slalom, všichni pumpaři zajisté nevynechají NS Bikes Pumptrack
Dohromady je připraveno na devět různých disciplín ve kterých se dá bojovat o stupně nejvyšší.

Večery patří na Sony VAIO Joy Ride Festu hudbě od rocku, přes hip-hop a reggae až k elektronice.

Veškeré informace a registraci do jednotlivých závodů najdete na oficiálním webu festivalu www.joyridefest.pl/en/.





Diskuze

  • anonymní uživatel Aleš 13.5.2013 v 15:11

    Neví někdo jestli je podmínkou závodní licence, nebo mohu jet i bez ní?

  • profilová fotka Keli (keli (a) dolekop.com) 13.5.2013 v 15:37

    V nikde se o licenci nemluvi ani na webu ani v PR materialech co mame k dispozici. Nebyva zvykem aby na festivalech byla pro ucast v zavodech potreba licence.

  • anonymní uživatel vašour (vasikludvicek (a) seznam.cz) 13.5.2013 v 21:31

    jak se jmenuje ten song?

  • anonymní uživatel Michal (media (a) joy-ride.pl) 13.5.2013 v 23:11

    In downhill competition you have many other groups. For riders with licence is category PRO. Any other category is "hobby" style where you can start without official licence. In case of any questions just write to me: media@joy-ride.pl. Michal

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí