Video: Bratislava City Downhill 2013

Autor: Ján Jandy Barienčík, kategorie: Video, vydáno: 24.6.2013

ikonaVe slovenském hlavním městě se jel velmi dobře mediálně utajený, ale hvězdně obsazený městský sjezd Bratislava City Downhill 2013. Podívejte se na neoficiální video z dílny Gluuu.tv Sports v čele s Jánem Jandym Barienčíkem.

Na start se postavila i dvojice Čechů, Michal Maroši a Tomáš Slavík, první jmenovaný skončil na 11. místě, Datel po chybě v první zatáčce finálové jízdy skončil těsně čtvrtý. Nejrychleji zvládla projet trať kolumbijská raketa Marcelo Gutierrez.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel mkn 24.6.2013 v 19:21

    akce vypada bezvadne, video taky super a tu malbu z 3:30 bych hned z fleku prdnul doma na zed =D

  • anonymní uživatel peto(dude) 26.6.2013 v 9:25

    Nic neurobili poriadne. Ani len to utajenie. Babraci. Ten nas polcik je taky uspesny snazivec v organizovani a navrhovani trati jak nas prezident v prezidentovani. www.pinkbike.com/... - prvy koment hovori za vsetko

  • anonymní uživatel hoffman 26.6.2013 v 12:39

    tak by som negenaraziloval, to, že akcia vôbec v našich končinách bola, je jedinečné. pravda je, že všetky prekážky mali byť kritériom, inak diváka nemusí zaujať špurt po asfalte, no a to, že je to krátke, je samozrejme dané regiónom, nikto rozumný to zrejme nebude porovnávať s Bolíviou alebo Chile, kde sa štartuje v mestách 3500 m n.m. a prevýšenie a dĺžka trete je tým daná.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí