Video: A Couples' Ride

Autor: Čert, kategorie: Video, vydáno: 28.6.2013

ikonaV deštivém počasí posledních dnů srdce kovaného bikera dokáže potěšit buď balíček „wetskrímů“ nebo „peckový“ video. Pláště rozdávat nemůžeme, a proto přinášíme hit posledních dnů. Ačkoli se v podstatě jedná o reklamu na jistou oděvní značku, s jakoukoli reklamou na oblečení ve kterých v našich podmínkách figurují zpravidla pouze různě (ne)smyslně se svíjející modelky, se opravdu srovnat nedá.

Jak název napovídá, středobodem videa je párová vyjížďka. Režie, scénáře i hlavní role se chopila holčičí biková hvězda Darcy Turenne a jejího partner(ku) sehrál velmi uvěřitelně Geoff Gulevich, mimo jiné člen Rocky mountain týmu a freeridová ikona přímo z BC.

Pro jeho úplné pochopení je bohužel nutné vládnout angličtinou, kanadštinou či američtinou, ale věřím že vy, kteří ani jeden z těchto jazyků neovládáte, jistě seženete někoho, kdo vám těch pár větiček přeloží. Například vaše přítelkyně.

A jak to máte vy? Berete své děvče na výjezd, nebo máte radši když se můžete vrátit k voňavé ženě/dívce potom co zanesete odpad kily bahna ze všech zákoutí vašeho těla?

Diskuze

  • anonymní uživatel nodis 28.6.2013 v 11:27

    píčovina

  • anonymní uživatel Ondatree (martanko (a) gmail.com) 28.6.2013 v 12:28

    Fakt sa cudujem, ze to ma taky uspech...

  • anonymní uživatel Kome 28.6.2013 v 13:56

    No tak jsou v tom dve bikovy hvezdy. To staci

  • anonymní uživatel MP 28.6.2013 v 14:36

    mě osobně to baví...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí