Film Signatures - Milevsko

Autor: Fullface Productions, vydáno: 5.8.2013

ikonaNatáčení připravovaného MTB filmu Signatures je v plném proudu! Před čtrnácti dny se v jihočeském Milevsku odehrál shooting dirtového partu do tohodle filmu a podle fotek to zatím vypadá hodně slibně!

Do Milevska dorazila šestičlenná skupina riderů v čele s polským diktátorem Szymonem Godziekem, Rakušany Clemensem Kaudelou a Patrikem Leitnerem. Domácí scénu pak reprezentovala trojice Jakub Vencl, Tomáš Zejda a Teodor Kováč. Počet českých zástupců ve filmu (po sekci z Bali, kde se můžete těšit na MRSN a Tomáše Slavíka) díky tomu vzrostl už na 5, což jistě potěší oko každého domácího diváka.

Natáčení v Milevsku probíhalo celkem dva dny, kterým předcházelo několik dní kopání a šejpování, jelikož celý spot byl po vydatných deštích v dezolátním stavu. Velký dík tak patří lokálům v čele s Martinem Čapkem a Dudem Antalíkem, kteří makali až do sedření a díky jejihž úsilí se nakonec mohlo začít jezdit přesně podle plánu.

O velké obohacením technického arsenálu Fullface Productions se postarali kluci z Copterfims, kteří k dílu přiložili svoji oktakoptéru a postarali se tak o celou řadu vychytaných přeletů, náletů a obletů. O fotodokumentaci natáčení se tentokrát postaral fotograf Jára Sijka.

Celý štáb Fullface Productions se v těchto chvílích přesouvá do kanadského Vancouveru, kde se v příštích třech týdnech bude věnovat natáčení další části! Kdo se objeví v tomto čistě freeride partu je však prozatím tajemství. Na výsledek celého snažení se můžete těšit v březnu 2014, kdy film Signatures vyrazí na premiérovu tour po českých a evropských městech. Držíme palce!




partička se přesouvá ke spotu






Szymon Godziek ukázal, že patří mezi světovou špičku






Rakousko zastupoval Clemens Kaudela






Chlapíci z Copterfims a jejich hračka






Szymon Godziek a jeho 6 suicide barspin






Patrik Leitner v supermanu






Kuba Vencl






Kuba a jeho nohand backflip






Tomáš Zejda točenej „na šíro“






Tomáš Zejda






Clemens Kaudela






Teo Kováč






Polední kontrola záběrů






Večerní chill u ohně









 

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Lad'a 5.8.2013 v 9:52

    notbad!

  • anonymní uživatel brumbál 5.8.2013 v 13:13

    Vencl na něčem jede ne? :-D

  • anonymní uživatel Kony 5.8.2013 v 13:59

    to bude evropský video?

  • anonymní uživatel rb 6.8.2013 v 18:56

    Vápenka je jen pro velký kluky, ta chyby neodpouští. Foto fakt parádní.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí