reklama

Pozvánka: Buba Invitational

Autor: Keli, vydáno: 17.9.2013

ikonaPo roce se do děčínského bikeparku Bažák vrací akce Buba Invitational s podtitulem high & style + dirt contest. Akce, která navazuje na loňský Buba Invitational a předloňský Bažák opening. Jak jsou závodníci i fanoušci zvyklí, ani tento rok nebudou ochuzeni o afterparty, na které zahrají všemi bikery a příznivci tvrdší muziky oblíbené kapely, jenž nenechají jedno potetované tělo v klidu!

V roce 2013 ponese akce rysy, které skloubí předchozí dva ročníky! V poledne odstartujeme Swis-shop.cz Dirt Jump Contest, který se pojede na tři kola, přičemž se budou dvě lepší sčítat. V odpoledních hodinách pak bude návštěvníkům tuhnout krev v žilách při Fox High Jump Contestu, na speciálně připraveném skoku, který bude chlapce vysílat až téměř do nebe! Aby adrenalinu a soutěžení nebylo málo, dáme si na konec akce Vans Style Whip Jam, kde půjde o to, kdo ze zúčastněných vypráskne nejlepší whip.

Už samozřejmostí jsou mezi jednotlivými závody exhibiční vystoupení. Tento rok se Vám opět předvede www.biketrial-show.com a.k.a. trialista Žoržo! Ten se po vlastní exhibici bude spolu s jezdcem na MX motorce, partou roztleskávaček DCH cheerleaders, plivači ohně a dalšími atlety pokoušet vyfotit nejakčnější kompilační fotku v historii českých extrémních sportů!!!

Celý den se po trati budou prohánět pokérovaní šílenci na kolech a motorkách, kdo by se jim chtěl stylově přiblížit, umožní Vám to nejlepší tuzemský tatér Milosch Schovanec se svou Mr. Big Tattoo Crew . A co je kromě toho, že se bude dělat tetování outdoor zajímavého? Bude to po celý den zadarmo! Kdo dřív přijde, ten bude dřív zmalovanej! Hell yeah!

Fitness kluci z Fwgang.cz mají pro siláky připraven contest o hodnotné ceny v podobě jejich funkčního vybavení, takže i soutěživší jedinci bez kol si přijdou na své!

Afterparty se uskuteční v klubu Beseda Club Děčín Bělá (vstup 80,– Kč – první příchozí dostanou malý dárek od Monster Energy) (http://goo.gl/maps/21wmT ). Jestli jste si mysleli, že extrém utichne s ukončením akce v areálu, tak se sakra pletete, protože pořádnej riot v podobě koncertů dvou skupin začne od osmi hodin! Těšit se můžete na šestičlennou formaci z Olomouce, jejímž členem je samozřejmě biker Damjan Siriški – moderní metal hrající Sunset Trail ! Po nich přijde na řadu macho metalová řežba od pražských Status Praesents!!! Dohra v podobě vycházející hvězdy, ajatoláha rock ´n´ rollu, knížete funku, DJ Rumulus Marcus Spartacus! Pro hladovějící jedince bude na místě možnost občerstvit se výborným cateringem!





Program:
10:00 – volný trénink dirtjump, whip i high jump
12:00 – začátek prvního kola Swis-shop.cz Dirtjump
12:30 – Biketrial-show.com exhibice
13:00 – druhé kolo Swis-shop.cz Dirtjump
13:30 – Biketrial exhibice, DCH cheerleaders atd. → focení
14:30 – třetí kolo Swis-shop.cz Dirtjump
15:30 – Fox high jump contest
16:30 – Vans style whip jam
17:30 – HDJ80.eu offroad + závěrečná exhibice všech

(pořadatel si vyhrazuje právo dle počasí a jiných okolností program měnit a upravovat)

Startovné:
Swis-shop.cz Dirtjump – 100,– Kč (v ceně plechovka Monster Energy + občerstvení)
Whip & High Contest – 100,– Kč (v ceně plechovka Monster Energy + občerstvení)
Vans Style Whip Jam samostatný – 50,– Kč
Fox high jump contest samostatný – 50,– Kč
(Volné ježdění pouze po dobu tréninků, tzn. do 12:00 nutnost registrace do jednoho ze závodů, aby jezdci bylo umožněno pohybovat se po areálu s kolem.)

Levné ubytování:
Možnost dojít pěšky z klubu Beseda:http://strobl.webgarden.cz/
Potřeba odvozu – centrum města: http://www.hostel-decin.cz/

Podobné články

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí