Wood bike series jde do finále

Autor: Keli, vydáno: 22.10.2013

ikonaHrbáček servis bikerally / Wood bike series / Bike Park Kyčerka – Singletrail a Junior Bike Centrum…uff…vypsat tolik názvů to bude asi peklo akce, díky spojení našeho seriálu a BP Kyčerka se můžete těšit na rozhodně zajímavý závod „bikerally“!

Bike park slouží po celý rok k trávení volného času, rodin, amatérů a milovníků sjezdové cyklistiky jen na tento víkend se změní v dějiště šestého závodu WBS 2013 na kterém se rozhodne kdo se stane vítězem v našem seriálu v sedmi kategoriích.





Úžasnou zprávou je že se toho závodu zúčastní i mistr světa ve four crossu, loňský a letošní vítěz 4× ProTour Tomáš Slavík a nejen toto jméno bude velkým lákadlem pro diváky, dalším dravcem ve startovním poli bude Tomáš Zejda věnující se slopestylu!! To znamená že můžete kousek od Zlína vidět tu největší špičku bikových drsňáků i když jsem zvědav jak si poradí s tratí bikerally a jestli jim budou sekundovat i naši lídři jednotlivých kategorií. Králem WBS nejen tohoto ročníku je Martin Kolajík (SBT Fryšták) ten dokázal jet tempo s Kamilem Tatarkovičem v Otrokovicích a dostává tak další možnost poměřit se ze světovou špičkou.





Tratě jsou přichystány, proběhla změna dvou ze tří trailů tak abychom měli to tempo trošku rychlejší a pro divácké oko zajímavější. Pojede se celkem pět průjezdů na třech tratích. Nebude chybět muzika a přes stovku nyní online přihlášených závodníků. Online výsledky v prostoru krásné hospůdky Kyčerka a samozřejmostí je počasíčko…





Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí