Video: Crankworx Les 2 Alpes 2014

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 12.3.2014

ikonaV prvním červencovém týdnu (3. – 6. července) se potřetí v Evropě bude konat Crankworx, stejně jako předchozí dva ročníky, tak i třetí ročník bude hostit francouzské středisko Les 2 Alpes.

Crankworx je především slopestyle závod, letos bude tato francouzské zastávka zařazena mezi pětici závodů nejvyšší „diamantové“ kategorie.





Mimo slopestyle závodu, bude na programu i sjezd v rámci evropského iXS poháru Polygon Air DH – iXS Cup, pumptrack RockShox Les 2 Alpes Pumptrack, mistrovství Evropy ve whipování Official European Whip-Off Championships a Dual Speed n Style.

Pokud uvažujete o návštěvě Crankworxu, tak pro vás organizátoři připravili Crankworx Les 2 Alpes VIP Package – balíček nabízející tři dny ubytování, třídenní permici a vstup do VIP zón. To vše za snesitelných 118 Euro na osobu. Ono je to s kempováním mimo oficiální kemp ve Dvou Alpách složité (kde zaplatíte zhruba stejně) – místa pomálu a zákazů všude dost. Ale francouzská police je poměrně benevolentní.

Pokud se rozhodnete závodit, je dobré vědět, že prize money pro všech pět disciplín je 40 tisíc Euro.

Program Crankworx Les 2 Alpes 2014
3.7. 2014: European Whip-off Championships
4.7. 2014: GT Dual Speed n Style (live webcast on redbull.com/bike)
                   ROCKSHOX Les 2 Alpes Pumptrack Challenge (live webcast on redbull.com/bike)
5.7. 2014: Crankworx Les 2 Alpes Slopestyle – Round 1 of the FMB World Tour Diamond Series (live webcast on redbull.com/bike)
6.7. 2014: POLYGON Air DH – iXS EUROPEAN CUP (live webcast on redbull.com/bike)

Další info na www.crankworx.com



Foto: Paris Gore

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí