Dan Atherton si v dubnu nezazávodí

Autor: Čert, vydáno: 25.3.2014

ikonaNejstarší z Athertonovic dětí a taky jediný neoredbulovaný, Dan Atherton je mimo pro první závod Světové enduro série, který se koná v Chile 19. až 20. dubna z důvodu zranění.

Po tom, co svět obletěly fantastické záběry (níže) z Danova tréningu ve Finale Ligure, kdy ukázal naprosto unikátní Enduro trik spočívající ve vyzutí obou bot během kotrmelce s kolem v ruce aniž by se jakkoli jinak zranil, dalo by se uvažovat o tom že je něco jako robocop nebo tak. Nicméně minulý čtvrtek ho při jízdě na lokálním trailu v UK chytla podlá větev pod kolenem (v Anglii nyní panuje velmi větrné počasí a Athertonovic zřejmě neuklízí trail než vyjedou), shodila ho z kola a způsobila mu frakturu holenní kosti. Bohužel video z tohoto pádu není k dispozici, taktéž se nám nepodařilo zjistit, zda-li i tentokrát si Dan vyzul při pádu boty.

Ačkoli se dle týmového doktora jedná jenom drobné naštípnutí kosti, její umístění v blízkosti kolena by mohla působit zásadní problémy v případě, že by ji nebyla věnována zvýšená péče, proto se start sezóny pro Dana odsune až na pozdější termín.




Dan Atherton loni na EWS ve Les 2 Alpes

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí