Video: Martin Muller profil

Autor: Milan Velikanič, kategorie: Video, vydáno: 9.4.2014

ikonaMartin Müller? Kdo to je, toto jméno jsem nikdy neslyšel, říkáte si stejně jako my. Ale po přečtení následujícího Martinova představení a zkouknutí videa od Milana Velikaniče budete již vědět, kdo je tento dvacetiletý sjezdař přezdívaný Mulda.





Ahoj všem, jmenuju se Martin Müller je mi 20 let a ve sjezdu letos závodím čtvrtou sezonou. Na kole jezdím už od mala, ale trvalo mi docela dlouho, než sem se dostal až na závodní dráhu. Mým největším úspěchem je zřejmě celkové 2. místo v Českém poháru 2012 v kategorii expert, v němž se mi povedlo vyhrát i finálový závod v Rokytnici, nebo pak vítězství v loňském 3DH na Mezáku. Ze začátku loňské sezóny se mi ovšem přihodilo nepříjemné zranění nohy, díky němuž jsem byl prakticky na celou sezonu z bojů o přednější příčky v podstatě vyřazen.

Letošní rok se chci umístit v TOP 10 na ČP mezi eliťákama a objet co půjde od 3DH přes ČP až po IXS a možná nějakej ten svěťák. Můj trénink se skládá z jízdy na kole (od skateparků přes silnici až po DH), posilování a budování vlastních trailů, což zabere dost času. Nejsem teda typickej fitnessák s jídelníčkem. Mezi další zájmy pak patří přítulkyně, auta a všechno, co se motá kolem rychlosti :).

Tímhle videem chci poděkovat všem, kteří mě podporují v tom, co mě baví a to jsou, byli a doufám, že i budou hlavně mí rodiče, dále pak týmu KL Sport Most a firmě Oneal CZ.
V neposlední řadě chci poděkovat Milanovi a jeho production za trpělivost při natáčení tohoto videjka, protože to se mnou neni zrovna lehký!
Myslím, že toho bylo řečeno až až …

Chci vám všem popřát hodně úspěchů do sezony. A blázni – hlavně ve zdraví :), protože padat bolí, ale bez toho to taky nejde.

PS: doufám, že se videjko bude líbit :)

Mulda

Diskuze

  • anonymní uživatel Fero 9.4.2014 v 7:19

    no smekam, si poradnej kus chlapa co je nevyhoda a jizda brutalni

  • anonymní uživatel O´Neill 9.4.2014 v 7:42

    Mordy!!!! (kde jsou dopr... ty smajlíci s pilou?)

  • anonymní uživatel CERW 9.4.2014 v 9:05

    Díky za koně Muldo :)

  • anonymní uživatel Hůlča 9.4.2014 v 13:00

    Docela no-control styl 😃😃 , ale drzi slusne

  • anonymní uživatel karlos (karel.sliks (a) seznam.cz) 10.4.2014 v 12:02

    už jen zařechtat

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí