Co nového u Kamila Tatarkoviče? Nový obchod, nový tým...

Autor: Keli, vydáno: 15.4.2014

ikonaPřední český biker Kamil Tatarkovič se na začátku letošního roku rozhodl otevřít v Olomouci svůj kamenný obchod a rozšířit tak nabídku kol, vybavení a doplňků ve svém rodném městě. Cílem bylo vytvořit jednoduchý a čistý koncept, kde se zákazník dokáže velmi rychle zorientovat, a kde se bude cítit dobře. Prodejna dostala název FDF Bike Shop a již od konce dubna je naplno otevřena. Zákazníci zde najdou zajímavý sortiment, který není směřován pouze na klasické cross country, ale je k vidění i vybavení na enduro, freeride či sjezd.





Nejdůležitější značkou zastoupenou v FDF Bike Shopu jsou kola značky Commencal, jejímž distributorem a zástupcem na českém trhu se stal od roku 2014 právě Kamil Tatarkovič. Spojení značky Commencal a Kamila již probíhalo v minulých letech na závodním poli, nyní se však rozšířilo i o spolupráci obchodní, na kterou navazuje spousta dalších aktivit.





Díky spojení značky Commencal a FDF Bike Shopu vznikl i nový závodní tým. Pod křídly COMMENCAL FDF Teamu budou v letošním roce závodit jezdci jakými jsou např. Kamil Tatarkovič nebo přední český endurista a fourcrossař Přemek Tejchman, který již na začátku roku dokázal svým 16. místem na enduro závodě v Itálii, že je ve skvělé formě! Dirtovou sekci v týmu bude reprezentovat známý dirtař Filip „Žena“ Kamidra. Velmi nás těší, že se do týmu pro letošní rok přidá i bývalá mistryně světa ve fourcrosse a olympijská účastnice v BMX Jana Horáková, která se rozhodla vyzkoušet několik závodů na horských kolech včetně slavného hromadného sjezdu Megavalanche!





Další neméně důležitou aktivitou je pořádání tréninkových kempů pro širokou veřejnost. Kamil Tatarkovič se i pro letošní rok rozhodl navázat na kempy z minulého roku a díky velkému zájmu připravil v roce 2014 společně s Bikeparkem Kopřivná (www.koprivna.cz) tři tréninkové kempy. V případě zájmu najdete více informací na stránkách www.kamiltatarkovic.com v sekci Bike camps.





Commencal
Značka Commencal patří již několik let mezi světově oblíbené výrobce kol a ve spojení s těmi nejlepšími závodníky sbírá cenné vavříny po celém světě. Pod křídly této značky působil slavný biker Cedric Gracia, nejlepší sjezdová rodina světa – sourozenci Athertonovi, několikanásobná mistryně světa Anne Caroline Chaussone, úspěšný endurista Remy Absalon a spousta dalších skvělých závodníků. V minulém roce se rám Commencal Supreme DH dokonce dostal na nejvyšší stupínek ve světovém poháru díky Francouzovi Remy Thirionymu. Tento skvělý úspěch byl umocněn skutečností, že se odehrál v domovském sídle značky Commencal v Andoře! Toto je jen malý výčet toho, čeho všeho jsou kola značky Commencal a jejich závodníci schopni!

Max Commencal, zakladatel značky Commencal, klade důraz na identitu značky, kvalitu, jedinečný design a kola, která jsou přesně určena náročným zákazníkům. Velký důraz je kladen i na spolupráci s těmi nejlepšími závodníky, kteří nejen kola testují, ale zároveň se podílejí na vývoji. Commencal je známý především díky enduro/all mountain kolům, které zajímají stále více bikerů po celém světě. Nejzajímavějším a nejdůležitějším modelem v této řadě je bezesporu model META AM, který s průměrem kol 27,5“ a zdvihem 150mm nabízí opravdu skvělý požitek z jízdy. V nabídce nejsou však opomenuta ani skvělá sjezdové kola, klasické trail biky, silná freeride řada nebo zajímavá dětská kola.

Více informací najdete na nových internetových stránkách www.fdfbikeshop.cz.

Diskuze

  • anonymní uživatel Fero 15.4.2014 v 7:37

    Moc hezky chtelo by to jeste slevovy kupon jako je v kazdem reklamnim letacku.

  • anonymní uživatel agang fan 15.4.2014 v 13:17

    drzim palce!

  • anonymní uživatel Rostič (www.superstojan.cz) (superstojan (a) seznam.cz) 15.4.2014 v 23:20

    Ať se daří Kamile!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí