Seven Store Dual Cup 2014 startuje v sobotu v Dobřanech

Autor: Keli, vydáno: 29.4.2014

Seriál dualových závodů Seven Store Dual Cup 2014, který si dal za cíl vrátit dual zpět na výslunní, startuje v Dobřanech u Plzně již tuto sobotu 3. května. O tom, že se bude jednat o pohodovou akci, kde si všichni skvěle zazávodí nepochybujeme, více prozradí následující řádky, kde najdete odpovědi na vaše potenciální dotazy.







Dráhy:
Všechny dráhy jsou postaveny (upravují se) tak, aby byly sjízdné na jakémkoliv kole a pro i méně zdatné jedince. Tudíš jestli řešíš zda to vůbec dáš tak odpověď je ANO. Dráhy jsou tedy stavěny opačným způsobem a to né pro profi jezdce, ale naopak pro hobby. Profík pak má alespoň ukázat, jak je dobrej a tím pádem se dají očekávat mnohem vyrovnanější souboje.

Kolo:
Dotazy tipu mám jen sjezďáka, mám jen ikscéčko, mám jen dirťáka… odpověď stejná! Vše je připravováno tak, aby jsi si zazávodil na jákémkoliv kole.





Povinná výbava:
Helma, bez ní nejedeš! Rukavice to samé! Další bezpečnostní prvky jsou na tvém vlastním uvážení. Musíš si uvědomit, že v závodě startuješ na vlastní nebezpečí a tak by jsi sám měl vědět co máš mít za chrániče.

Tabulky a čísla:
Na prvním závodě kterého se zúčastníte dostanete tabulku s číslem (zdarma), to je vaše číslo po zbytek sezóny. Pokud víš, že pojedeš pouze jeden závod, určitě ti budeme vděční když tabulku vrátíš pro případné další zájemce (není nutné tabulek bude dost). Vlastní číslo sí může vybrat pouze jezdec, který jede kategorii PRO (open) a ví, že pojede víc závodů seriálu.





Kategorie aneb kam se přihlásit:
Chceš závodit o „prize money“ od partnerů seriálu? Jedeš kategorii PRO (open).
Platí jedno zásadní pravidlo! – vlastníš licenci ČSC? Jedeš kategorii PRO (open).
Zúčastnil jsi se v posledních 3 letech jakéhokoliv MČR (DH, 4X, BMX, END, …)? Jedeš kategorii PRO (open).
KATEGORII PRO (OPEN) MŮŽEŠ JET I BEZ LICENCE

Kategorii Hobby jedou opravdu JEN „hobíci“, tedy jezdci co si jen tak chtějí pojezdit, nemají licenci, nejezdí žádná MČR … prostě opravdu Hobby

Kategorie Amatér, je kategorie určené pro příchozí a lokální jezdce co si chtějí dual vyzkoušet.

Kategorie PRO (open) je pro jezdce starší 15ti let.
Kategorie Hobby je pro kohokoliv a pro jezdce mladší 15ti let s licencí.

Pokud si nebudete jisti kam se přihlásit, rádi vám s tím pomůžeme. Pokud zjístíme, že v kat. Hobby je přihlášen jezdec, který tam nepatří (viz. popis), přátelsky upozorníme a přesuneme do Open. Pokud bude někdo vědomě podvádět, bude ze seriálu vyloučen a start v dalších závodech mu nebude povolen. Pevně věřím, že taková situace nenastane.





Na závěr bych rád řekl, že seriál pořádáme především pro zábavu nás všech co máme rádi kolo, věřte tomu, ale není to žádná sranda přemlouvat partnery a řešit vše potřebné. Prosím tedy nestresujte se blbostma a pojďte si užít Seven Store Dual Cup 2014.

Máš-li jakýkoliv dotaz, neboj se nás kontaktovat na https://www.facebook.com/dualcup

Zjednoduš pořadatelům práci a registruj se online http://bmx.formees.com/…lcupdobrany/



Foto: Pavel Bajer

Diskuze

  • anonymní uživatel Marty 30.4.2014 v 21:53

    A kategorie ženy?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí