reklama

Buba Invitational 2014 bude 17. května v centru Děčína

Autor: Jakub Ouvín, vydáno: 30.4.2014

Stejně tak, jako je přirozený jezdecký vývoj, vývoj triků, rychlosti a vlastně kompletně celé cyklistické gravity scény, stejné je to s vývojem eventů. Buba Invitational je stále dosti mladá akce, která si v žádném případě nechce libovat v tom, jak se jí daří v domovském areálu a už v žádném případě nechce zpohodlnět… chce držet krok s lidmi, pro které je pořádána a Ti v žádném případě nejsou víkendovými jezdci, interprety, kteří hrají na venkovských zábavách či návštěvníky, kteří se spokojí s vyčpělým pivem a televizním záznamem z měsíc staré, snookerové partičky.





Buba Invitational 2014 se z mnoha důvodů stala čistě dirtovým počinem pro MTB & BMX jezdce. Taktéž se kvůli bezpočtu pohnutek přestěhovala z bikeparku, do centra města Děčína. Máme rádi naše jezdce a máme rádi naše fanoušky, proto akce probíhá 17. května v rámci druhého týdne městských slavností, což zajistí v zaplněném městě kompletní RIOT!

Dominantou celého dne budou tři dirtové skoky úctyhodných rozměrů, na kterých bude od 10:00 předvádět své umění česká špička jak na horských, tak i bmx kolech. O tom, že freestylové sporty jsou jedna velká rodina není pochyb, proto přivítáme i pitbike či biketrial show exhibice.





Tvrdý a náročný sport, který Vás po celý den nenechá vydechnout musí podpořit vhodná muzika – čtyři koncerty více, než CORE skupin jsou na odpolední / podvečerní čas přichystány, aby trošku rozhýbaly motýly ve Vašem břiše. Milovníci křídel si zapaří v Red Bull párty stanech a naladí se do té správné nálady míchanými drinky.

Od 22:00 necháme sportovcům a hlasivkám interpretů oddechnout a přesuneme se do „přes most“ vzdáleného music clubu Škuner, kde si při dohře DJ přiťukneme na další parádní den!

Pro nejaktuálnější info sledujte FB stránku akce.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí